Acasa Eveniment Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că va prezenta situaţia la zi a investiţiilor la lucrările unor instituţii ale Justiţiei din judeţul Prahova

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, spune că va prezenta situaţia la zi a investiţiilor la lucrările unor instituţii ale Justiţiei din judeţul Prahova

3 min read
0
0
41

Tudorel Toader a comentat, luni, la o postare pe Facebook a senatorului PSD Robert Cazanciuc, care a atras atenţia asupra întârzierilor în finalizarea lucrărilor la Palatul Justiţiei din Ploieşti.
„Vă voi prezenta situaţia la zi, privind investiţiile din Prahova – judecătorie, tribunal şi Curtea de apel, cu referire şi la penitenciarul Berceni! În acelaşi sens, voi prezenta şi o situaţie comparativă!”, a scris Tudorel Toader la postarea senatorului Robert Cazanciuc.
Cazanciuc a subliniat că o justiţie conform aşteptărilor cetăţenilor este înfăptuită de magistraţi cu vocaţie în sedii în care cetăţenii să păşească cu încredere.
„În anul 2013 au fost reluate procedurile pentru finalizarea celei mai vechi investiţii (1996) derulate de Ministerul Justiţiei, Palatul Justiţiei din Ploieşti, cu termen de finalizare în luna iulie 2017. Am atras atenţia public asupra riscului de nerespectare a termenelor pentru această investiţie şi am avut încredere în angajamentul public al candidatului la funcţia de ministru al Justiţiei în februarie 2017. Unde suntem astăzi? În situaţia ca nici măcar în anul 2018 să nu putem soluţiona problema infrastructurii judeţului cu cea mai mare populaţie după Bucureşti, unde fiecare lună de întârziere în şantier poate însemna luni de zile în plus de aşteptare, şedinţe încărcate, motivări ale soluţiilor judecătorilor redactate la sute de zile distanţă de la pronunţare, precum şi costuri uriaşe pentru cetăţenii care îşi văd cărate dosarele cu ajutorul cărucioarelor dintr-un supermarket unde totul este de vânzare”, a scris Cazanciuc pe pagina sa de Facebook, într-o postare intitulată „De la şantier, la minister”.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…