Acasa Social Ministrul Muncii: Bugetarii, la serviciu între Crăciun și Revelion

Ministrul Muncii: Bugetarii, la serviciu între Crăciun și Revelion

2 min read
0
0
42

”Ministerul Muncii și Justiției Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens și nici nu intenționează sa o facă”. Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, a anunțat pe facebook că angajații de la stat nu vor beneficia de o vacanță prelungită și vor fi la serviciu în perioada dintre Crăciun și Revelion.

Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, într-o postare pe Facebook, a anunțat că nu se pune problema ca angajații de la stat să nu fie la serviciu în perioada dintre Crăciun și Revelion.

“27,28,29 decembrie NU vor fi zile libere! Ministerul Muncii și Justiției Sociale nu a elaborat vreo hotărâre de guvern in acest sens și nici nu intenționează sa o facă. Aceste zile sunt foarte importante pentru ordonatorii de credite care trebuie sa închidă anul bugetar și este necesar ca Trezoreria sa lucreze,” a anunțat ministrul Muncii.

Reacția ministrului a venit după ce în mass-media au apărut mai multe informații cu privire la faptul că angajații statului ar putea beneficia de o vacanță prelungită, zilele dintre Crăciun și Revelion urmând să fie liberă iar zilele recuperate în luna ianuarie.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Check Also

niMicul „terorist” care a amenințat cu bombe la Spitalul Judeţean şi la un supermarket din Ploiești, reținut de polițiștii prahoveni

Un bărbat, de 34 ani, din Câmpina, este principalul suspect al ameninţărilor cu bombă de l…