Acasa Diverse Miss America, om de știință, lucrează pentru guvernul SUA

Miss America, om de știință, lucrează pentru guvernul SUA

4 min read
0
0
208

Statele Unite ale Americii și-au ales regina frumuseții din acest an. Miss America, Kara McCullough, din Districtul Columbia, este o tânără de 25 de ani care lucrează în cadrul agenţiei guvernamentale Nuclear Regulatory Commission, fiind cercetător în domeniul radiochimiei. Licența în chimie și-a obținut-o la Universitatea de Stat din Carolina de Sud.

miss-usa

Cea mai frumoasă americancă s-a născut la Napoli, în Italia, este specialistă în chimie nucleară și este angajată ca expert pentru situații de urgență în cadrul Oficiului pentru Securitate Nucleară al SUA, informează site-ul www.stuff.co.nz.

Podiumul a fost completat de Chhavi Verg, originară din New Jersey, şi de Meredith Gould, din Minnesota, potrivit revistei People.

După ce a fost încoronată ca Miss America, tânăra a spus lumii întregi că are o singură dorinţă: să-i facă pe cei mici să studieze fizica şi matematica pentru a urma cariere în domeniul tehnologiei.

Kara McCullough se consideră o feministă convinsă. McCullough a atras atenția presei prin faptul că a decis să participe la concurs purtându-și forma naturală a părului. A fost însă criticată, însă, pentru răspunsuri ușor conservatoare la probele intelectuale.

miss-sua

„Sunt extrem de recunoscătoare pentru această şansă. Nu-mi doresc decât să încurajez cât mai multe femei să-şi descopere adevăratele pasiuni în orice domeniu posibil şi să înţeleagă că nimic nu este imposibil de realizat atâta timp cât munciţi din greu“, a declarat Miss SUA 2017.

„În calitate de angajat guvernamental, mi se acordă îngrijiri medicale şi îmi dau seama că o persoană trebuie să aibă un loc de muncă pentru a avea parte de o asigurare medicală“, a adăugat tânăra, precizând că ar trebui create mai multe locuri de muncă, astfel încât cât mai mulţi cetăţeni să aibă acces la asigurarea medicală.

51 de tinere încântătoare, reprezentante ale fiecărui stat american au participat la concurs.

Evenimentul a avut loc în vestitul centru de ceremonii Mandalay Bay din orașul Las Vegas. Kara McCullough va reprezenta Statele Unite ale Americii la concursul Miss Universe 2017, ce va avea loc la şfârşitul acestui an.

În 2016, titlul a fost luat de Deshauna Barber, care a devenit prima femeie din cadrul armatei americane care a luat titlul de Miss.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…