Acasa Diverse MUȘCĂTURA NEAȘTEPTATĂ O DERUTĂ DEFINITIVĂ

MUȘCĂTURA NEAȘTEPTATĂ O DERUTĂ DEFINITIVĂ

6 min read
0
0
288

Oare suntem o specie necoaptă, acceptând autodistrugerea? Nu mai există voință și putere să recuperăm cheile ce pot să deschidă spre o nouă lume? Acceptam un război de gherilă asupra minții umane, căci nu mai avem timp de trăit, toate visele sunt în zadar și nu merită să-ți pui întrebarea de ce exiști și de ce trăiești? Ne punem mereu această întrebare: unde sunt cei care ne-au iubit ne-au respectat și s-au sacrificat? 

Ei au refuzat minciuna. Dorința lor a fost ca ziua care va fi să vină să nu fie o pâclă de întuneric, au refuzat să accepte ceva așa cum mulți nu văd acum. Cunoșteau cine sunt aceste umbre care nu si-au dorit al doilea loc. Cel de-al doilea era rezervat suitelor bine școlite, considerându-le mâna lor dreaptă, cei mai buni elevi sau mașinile lor inteligente. Aceste umbre dețin exemplare de toate naționalitățile și religiile care ocupă poziții privilegiate în toate guvernele acestei lumi: bănci, biserici, firme, educatie, știință, medicină, armată și chiar instituții caritabile.

O organizație a cărui scop este să dețină controlul absolut asupra resurselor, al finanțelor și al oamenilor. Această societate amenință lumea liberă, pentru că, în acest moment, nu există o lume liberă.

Cine nu-și dorește o sursă de energie nelimitată și gratuită? În 1901, s-a descoperit această energie gratuită, dar, înainte ca inventatorul Tesla să finalizeze proiectul, bancherul J.P.Morgan și-a dat seama că invenția lui Tesla va nărui afacerile personale și a organizației din care făcea parte. Astfel, a fost blocată finanțarea inventatorului Tesla, iar laboratorul lui a fost incendiat, omul de știință fiind împins spre sărăcie și implicit cu invențiile furate.

Adam Trombly a fost inspirat de munca lui Tesla, a construit un generator de curent continuu care accesează energia direct din aer. Trombly a fost invitat la O.N.U. să probeze generatorul, dar invenția a fost subminată de administrația lui George Bush tatăl, apoi i-a fost confiscat tot laboratorul de o razie guvernamentală. De ce ?

A apărut inventatotul John Bedini care a produs o serie de dispozitive care generau mai multă energie decât cea consumată. A anunțat că o va oferi la preț redus, fiind accesibilă pentru toate categoriile sociale. Imediat după această declarație, laboratorul a fost devastat, furându-se și planurile acestor dispozitive. Pentru a-și proteja viața, a renunțat să vândă energie liberă (gratuită). De ce și de cine?

John Hutchison nu numai că a creat energie liberă, dar a inventat un aparat ce ținea obiectele în aer, în imponderabilitate. Laboratorul i-a fost invadat, iar experimentul i-a fost confiscat de către poliția guvernamentală în anii 1978, 1989 și respectiv 2000.

Unul dintre savanții care trebuia să fie intervievat pentru acest film a fost Dr. Eugene Mallove, care a publicat numeroase invenții ale energiei gratuite, dar a fost ucis misterios în bataie, în anul 2004.

Bill Cooper a făcut declarații la scenă deschisă despre această organizație secretă, dar ulterior a fost acuzat de evaziune fiscală și a fost executat (împușcat) în propria-i casă de forțele de ordine.

De ce toți acești inventatori sunt eliminați atât de brutal? De ce și de cine? De ce această energie este interzisă și suprimata? (va urma)

SAVU TONI ADRIAN

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alexandru Rafila comentează cele mai răspândite mituri despre coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a comentat v…