Acasa Diverse NOBILIMEA NEAGRĂ A LUMII

NOBILIMEA NEAGRĂ A LUMII

9 min read
0
0
307
Una dintre ocupatiile acestor umbre este vânzarea de sclavi cu mintea controlata catre Arabia Saudita, Mexic si alte tari pentru a finanta cu banii astfel obtinuti din  diferite operatiuni sub acoperire ale Noii Ordini Mondiale. Programul de control la care a fost supusa Cathy era atât de puternic incât a fost „promovata”, devenind „model prezidential”, denumire generica ce se refera la acei sclavi controlati care lucreaza direct cu oameni de la Casa Alba si de la Pentagon.
Cathy a fost folosita pentru a transmite mesaje intre Reagan, Bush si diferiti asociati din strainatate ai acestora, precum presedintele mexican Miguel de La Madrid sau Manuel Noriega din Panama, un agent CIA sub acoperire care a sprijinit comertul ilegal cu droguri practicat de Guvernul Statelor Unite.
Bill Clinton era vestit pentru dependenta sa de cocaina. Cathy povesteste ca la intâlnit pe Bill Clinton in câteva rinduri, iar o data acesta si-a convins un suporter, pe Bill Hall, sa se implice in comertul cu droguri. Clinton i-a spus lui Hall sa nu-si faca probleme, caci „intreaga operatiune era controlata de Reagan”.
Iata cum descrie, in cartea ei, Cathy conversatia dintre cei doi:
„Noi detinem controlul asupra industriei drogurilor, deci si a supra lor (traficantilor si cumparatorilor). Tot ce ai de facut este sa il controlezi pe cel de sub tine, iar unchiul (unchiul Sam, Guvernul Statelor Unite) va avea grija sa te acopere. Ce ai de pierdut? Nu exista nici cel mai mic risc. Nimeni nu-ti poate face nimic. Si daca mai pica ceva din camion (Clinton incepe sa râda si mai prizeaza un nas de cocaina), nu ai decât sa faci curat”.
In aceasi noapte, Cathy a fost dusa de sotia lui Bill Hall sa o cunoasca pe Hillary Clinton, la vila de oaspeti a lui Hall. Acolo, Hillary (o alta consumatoare de cocaina) a facut sex oral cu ea si a insistat sa ii faca acelasi lucru. Atât Presedintele Clinton, cât si Prima Doamna stiau foarte bine ce se intimpla, inclusiv faptul ca O Brien nu era decât o sclava controlata mental.
Vicepresedintele AL Gore cunostea si el toate aceste lucruri, dar cu totii pastrau tacerea, caci faceau parte din sistem. Hillary Clinton este o illuminata de gradul sase, care se ocupa cu magia neagra si cu programele de control al sclavilor. Iata o scena care sa petrecut in Lampe, Missouri, la o institutie in care se practicau programe de control mental numita Swiss Villa. Cathy sustine ca Bush i-a ordonat fiicei sale, Kelly, sa-i faca sex oral lui Clinton, in timp ce acesta ii facea acelas lucru ei.
Iata dialogul pe care il descrie ea, intre Clinton si Bush:
„Clinton a iesit de sub mine si i-a spus lui Bush, cautând din priviri camera de luat vederi: „Nu trebuia sa faci asta. Oricum sunt de partea ta. Nu ai de ce sa ma compromiti.”
Se pare ca el se referea la tehnicile de santaj practicate de elita Ordinul Trandafirului. Liderii lumii sunt intotdeauna tinuti sub control prin filmarea unor activitati sexuale bizare, la fel ca experienta pe care am trait-o personal la Bohemian Grove.
De ce credeti ca exista atâtea rapoarte de fii care si-au macelarit familiile, de tineri care ucid si lovesc instantaneu persoane pe care nu le cunosc? Simplu: pentru ca acesti oameni sunt controlati mental. Chiar si Elita politica administrativa, militara, religioasa si mass-media sunt controlate mental.
La prima vedere, aceasta programare pare nedetectabila, dar toti acesti oameni urmeaza o Agenda programata. Pe un nivel subconstient profund, ei sunt niste automate controlate de reptilieni. Când sclavii devin expirati sau programarea incepe sa li se destrame, ei sunt ucisi. Asa – numitele Modele Prezidentiale nu sunt lasate sa traiasca mai mult de treizeci de ani.
Cathy povesteste ca foarte multi oameni din industria divertismentului sunt controlati de aceste umbre reptiliene .Dupa fiecare contact cu George Bush, Kelly se imbolnavea, rectul sângera, era unul din indiciile fizice ale perversiunilor pedofile ale lui George Bush. L-a auzit de multe ori laudându-se cu abuzurile sale sexuale asupra ei. Se folosea de acest instrument si de amenintarile la adresa ei pentru a o controla. Ca si cum violul de catre un presedinte pedofil nu ar fi deajuns pentru a traumatiza un copil, Bush se folosea inclusiv de echipament electronic NASA si de droguri pentru a destabiliza si mai puternic mintea lui Kelly.
El o intreba frecvent: „Cui ai de gând sa-i spui?” si ii repeta „Am sa te supraveghez in permanenta”, ingrozind-o si mai mult. Torturile sistematice si traumele pe care le-am indurat personal pe vremea cind eram copil mi se par acum floare la ureche pe lânga devastarea fizica si psihica pe care a lasat-o George Bush in mintea si in sufletul ficei mele”.
Stiu ca v-a fost foarte greu sa cititi acest capitol, dar a venit vremea sa va treziti. Toate acestea TREBUIE sa inceteze!
(va urma)
Savu Toni

 

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Guvernul ia în calcul înăsprirea restricțiilor

Guvernul ia în calcul modificarea restricțiilor de circulație, din cauza creșterii numărul…