Acasa Opinii NU EXISTĂ PROCEDURĂ ÎMPOTRIVA TRĂDĂTORILOR!

NU EXISTĂ PROCEDURĂ ÎMPOTRIVA TRĂDĂTORILOR!

6 min read
0
0
109
Priviți, aceștia sunt moartea… În loc să împodobească pomul vieții, îl despoaie și sfâșie valorile, împodobind cu brutalitate și nepăsare, calcând cu bocancii lor destine. Ne obligă să acceptăm modelul dorit de ei: niște oameni muți si goi. Javrele acestea nu au rușine, sufletele lor sunt o vechituri fără valoare. Iar cei din spate verifică cu înfrigurare cimitirul în care Adevărul a fost înmormântat. Cercetează dacă Adevărul își doarme somnul de veci. Depun coroane negre doar pe mormanul de bolovani pe care scrie eroare, această rasă de suboameni sunt bacteriile răului, sunt gorilele care îmbatrânesc civilizațiile.
Ne demonstrează că noi, de fapt, nu mai trăim cu adevarăt. De fapt, noi suntem monștri. Aceste bestii de „jandarmi” apără legile, cu ochii scoși din orbite, călăilor care le dă să pape, apără ca niște hiene flacăra dezonoarei.
Ieșirea în stradă a românilor nu a însemnat violență, oamenii doar și-au cerut drepturile, întrucât ei sunt România. Dar voi, animalelor, ați avut tupeul să maltratați și copiii, și bătrânii doar pentru că și-au cerut drepturile. I-ați bătut cu brutalitate și gazat pe cei pașnici, iar pe cei care vă atacau i-ați protejat… totul a fost regizat!
Voi sunteți înrudiți cu diavolul, hrana pe care v-o dăruiește este sângele, iar brutalitatea triumful. Aceste schelete ordinare ne forțează să acceptam resemnarea automata: aceștia sunt ruina României, ei fabrică mascarade violente, având chiar nesimțirea să o vizioneze zâmbind. Acești băloși forțeaza românii să intre în cercul confecționat de ei. Au plantat lozinci care atenționeaza că, dacă încercăm să fim liberi, vom muri de foame, vor mări taxele și, de fapt, chiar o fac. Clica lor nu tolerează decât pe cei servili, dăruindu-le și acestora, până la urmă, o închisoare. Ei vor fi aruncați în față, ei va vor spăla mâinile de sânge. Visul lor: Constituția României să aibă o singură pagină pe care să stea scrisă o singură lege: numai dacă veți sta în genunchi veți primi de pomană, dragi români, pentru că pomana daruită de noi vă va asigura supraviețuirea. Nu este complicat să minți, minciuna dăruiește longevitate și corupția… lumina. Nu contează maldărele de cadrave, sunt doar rebuturi. Da, noi am fabricat acești jandarmi ca să vă ocrotească pe voi, îngerii României.
SAVU TONI ADRIAN   
P.S.: În încheiere, dăruiesc un salut fierbinte  PSD-ului și trădătorilor platiți: o MUIE CALDĂ ȘI ÎNDOITĂ, PRESĂRATĂ CU CĂCAT DIN PARTEA ROMÂNILOR ADEVARAȚI ȘI SĂ VĂ IA DRACU ÎN BRAȚE, TĂTICUL VOSTRU DIN 89, CARE ARE UN ZÂMBET CÂT FELIA DE PEPENE, PE CARE ÎL NUMESC CU SCÂRBĂ HIENĂ JEGOASĂ, CARE A DISTRUS ROMÂNIA. EL V-A ȘCOLIT SĂ DISTRUGEȚI ÎN CONTINUARE ROMÂNIA, AȘA CUM A FĂCUT-O TAC-SU, BUNICĂ-SU ȘI TOT NEAMUL LUI! CU RESPECT LE DĂRUIESC, ÎNCĂ O DATĂ, MUIE CALDĂ DE LA MINE ȘI PRIETENII MEI. SĂ VĂ IA DRACU, MĂCAR ACUM, INTR-O VACANȚĂ DEFINITIVĂ!
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…