Acasa Opinii NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE – 5

NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE – 5

11 min read
0
0
310
David Icke a facut câteva descoperiri reale si le-a publicat. Oare traim intr-o lume libera?
Azi, ziaristii danseaza pe melodia oficiala, nu sunt decât un fel dactilografi ai viziunii oficiale asupra lumii. Ei sunt doar trepadusii care executa ordinele de la vârf ale bancherilor care asigura fondurile necesare, asa cumpara si acapareaza trusturile de media.
Aceste umbre controleaza principalele industrii si afaceri din lume, iar ziarele si posturile de radio si televiziune nu ar putea supravietui fara reclamele asigurate de acestea. Amenintarile cu oprirea publicitatii a blocat revelarea multor povesti adevarate.
Dupa bancheri si industriasi vin mogulii media precum Murdoch, Black, O Reilly si Packer. Acestia urmeaza linia oficiala impusa de finantatori si numesc personal editorialisti si redactorii sefi pentru a se asigura ca acestia vor urma linia indicata .
Ziaristii simpli sunt nevoiti sa asculte de redactorii sefi, de propietarii trustului de media, care asculta la rândul lor de bankeri si de marile corporatii, adica de umbrele Fratiei. Asa se produc „stirile”. Nu mogulii controleaza mass-media. Ei sunt doar niste fațade. Daca cineva incearca sa creeze un post de televiziune sau un ziar cu scopul de a spune adevarul, el nu va gasi finantare, publicitatea ii este refuzata, iar actiunile ii sint devalorizate prin jocurile uluitoarei puteri financiare a bancilor, corporatiilor si companiilor de asigurari ale Fratiei.
Mai devreme sau mai târziu, el va fi preluat de o alta companie (prin asa – numitul proces de „preluare ostila”, adica impotriva vointei propietarului).
Cele trei mari retele de televiziune din Statele Unite, CBS, ABC si NBS, sunt controlate de membrii Mesei Rotunde, la fel ca si ziarele Washington Post, Los Angeles, New York Times, Wall Street Journal. Aceste exemple sunt valabile si in alte tari.
O investigatie a guvernului australian a scos la iveala faptul ca milioanele de dolari din Banca Nugan nu erau trecuti in contabilitate, acestia serveau la spalarea banilor rezultati din traficul ilegal cu droguri. Nebunia este ca aceste profituri erau folosite de CIA pentru a-și finanta traficul cu arme si celelalte operatiuni ilegale din intreaga lume.
Exista dovezi ca CIA a folosit banca pentru a plati campanii impotriva politicienilor din diferite tari, inclusiv din Australia, pentru a se asigura ca la putere vor veni politicienii doriti de ea. Aceasta este lumea „libera” de care vorbim azi.
Multe banci de pe intreaga planeta care poarta numele de familie ale proprietarilor lor sunt folosite pentru spalarea banilor proveniti din traficul cu droguri, trecindu-i dintr-un cont in altul pâna când li se pierde originea. Un alt instrument pentru spalarea banilor din comertul cu droguri este industria aurului si a diamantelor, dominata de familiile Rothschild si Oppenheimer, prin intermediul unor companii precum De Beers. Banii  „murdari” sunt folositi pentru a cumpara aur si diamante de la aceste companii, care sunt vândute apoi contra unor bani „curati”.
Aceleasi familii anglo-americane care au alcatuit reteaua manipulatoare a Fratiei, care este responsabila de atâtea razboaie si crize economice de-a lungul timpului, se afla si in spatele comertului ilegal cu droguri.
Iata câteva din cele mai faimoase banci comerciale si companii din lume care si-au facut averea direct sau indirect din traficul de droguri, care distruge vietile celor tineri.
Atentie! Sunt aceleasi familii si organizatii care au participat, pe timpuri, la comertul cu sclavi. Prohibitia alcoolului a fost  doar un instrument pentru a crea vasta retea a crimei organizatate. Clanurile Rockefeller, Vanderbilt si Warburg, prin intermediul Fundatiei Rockefeller, al Fundatiei Russell  Sage si a altor fundatii scutite de taxe. Prohibitia nu a fost decât o alta smecherie a Fratiei, care a avut in aceasta operatiune interese pe termen lung. In treacat fie spus, asa si-a facut averea Joseph Kennedy, tatal lui JFK.
Iata un alt instrument folsit de aceaste umbre care au introdus droguri in China ce a devenit un model pe scara larga . Metoda a fost simpla: britanicii au generat o dependenta in masa a chinezilor de opiu, pâna când vitalitatea popurului chinez si intreaga societate s-au prabusit. In acest scop, guvrenul britanic s-a folosit de o retea de terorism si crima organizata care includea Triadele,
Societatea Hong si Asasinii i-au pus pe acestia sa transporte si sa distribuie drogurile in numele sau. Toate aceste societati secrete vestite  pentru usurinta cu care isi elimina dusmanii, dar mai ales proprii membri care nu asculta orbeste ordinele, nu sunt decât niste filiale ale marii retele globale a francmasonilor.
Altfel spus,  sunt doar o alta masca pe aceasi fata. Comertul cu droguri a fost organizat (si este si la ora actuala) de catre lojile francmasone din Orientul Indepartat. Marea Loja a Angliei (al carei mare maestru la ora actuala este varul reginei, ducele de Kent) a creat mai multe loji in China, la Amoy, Canton, Foochow, Swatow, Chefoo, Chinkiang, Hankow, Newchang, Tongshan, Wei-Hai-Wei, doua loji la Tientsin, trei la Shanghai si cinci la Hong Kong.
Când conducatorii Chinei au incercat sa opreasca aprovizionarea cu opiu, britanicii s-au impotrivit cu ajutorul fortelor lor militare si navale, reusind sa-i infrânga. Tratatul de „pace” care s-a incheiat, la sfârsitul conflictului, le-a garantat britanicilor dreptul de a creste pretul drogurilor.
Azi se face trafic cu droguri la vedere, sunt uciși oameni nevinovati, se fura copii, dispar persoane si țări care au devenit propietatea acestor umbre.
Aceasta este Cmunitatea Europeana inventata de acesti criminali. Ne aflam in pragul unei incredibile schimbari globale, la o rascruce de drumuri cu multe zile de cumpana daca nu sfarâmam usa inchisorii mentale si psihice in care am fost intemnitati.
Daca permitem gardienilor care detin controlul sa isi duca la bun sfârsit planurile de mentinere in sclavie si de indoctrinare mentala, emotionala, spirituala si fizica a tuturor barbatilor, femeilor si copiilor de pe aceasta planeta, prin instaurarea unui guvern mondial, a unei armate, a unei banci centrale si a unei monede unice, precum si prin plantarea de microcipuri in trupul fiecarui individ in parte, nu vom ajunge decit niste loturi de munca sacrificate ca niste animale .Sincer, viitorul va fi sumbru!
SAVU TONI 
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…