Acasa Opinii NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE – 6

NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE – 6

11 min read
0
0
382
Multi, foarte multi, se intreaba: de unde ne vin evreii ?
Strania poveste a fost mereu lansata, de-a lungul timpului, de catre evrei, la existenta lor milenara pe teritorul Romaniei in care demonstreaza ca au un drept natural si real. Au infiintat o teorie care sustine colonizarea Daciei de catre imperiul roman cu populatie evreiasca stramutata din Iudeea si a fost relansata, in 2002, de catre Tesu Solomovici in lucrarea Romania Iudaica, o lucrare  cu doua volume uriase ce au fost publicate pe banii Ministerului Culturii  din Romania, deci pe banii contribuabililor romani.
Ei demonstreaza in lucrare ca evreii au o existenta naturala in Romania dinainte inca de la nasterea poporului român. Mai este doar un pas pâna la a spune ca drepturile lor asupra teritorului Romaniei sunt mai vechi decât ale noastre.
Așadar, noi, românii, trebuie sa ne invatam istoria de la straini. Nebunia aceasta este etalata cu tupeu azi, iata declaratii false: ungurii  (hunii) ne spun ca nu ne-au gasit aici când s-au asezat  in Transilvania si in Câmpia Panonică, iar evreii ne spun ca nici nu ne nascusem când ei erau stapâni in Dacia ca cetateni români… oare noi eram inca la toaleta?
Teoria a fost lansata intr-o serie de studii ale autorilor evrei, inca de la jumatatea secolului al 19-lea si prima jumatate a secolului 20, pentru ca sa revina in forta la inceputul mileniului 3, de data aceasta pe banii romanilor si impiedicând orice reactie din partea istoricilor romani.
Nicolae Iorga a studiat toate documentele in care este mentionata prezenta unor evrei pe teritoriul Tarii Românesti si al Moldovei, raspunzind de fapt lucrarii L histoire des Israelites roumains et le droit d intervention, (Paris 1913) a evreului Bernard Stambler, care a formulat urmatoarele concluzii: „Astfel am ajuns la (anul) 1600  fara a gasi mentiunea unui element evreiesc asezat in partile noastre.”
Adevarul despre aparitia evreilor pe pamintul românilor a fost scris de adevarati cercetatori, multi dintre ei chiar evrei. Este vorba de autorii istoriei „Imperiului Khaza „, numit si „Regatul Evreiesc”, sau  „Noua Tarâmuri” ale  khazarilor – popor barbar raspândit in Caucaz, pe Volga si pe Don, convertit la mozaism in anul 740, integrat mai apoi ca „evreu” in Ucraina si Polonia au impins cu ura aceste gazde spre românii din Moldova, in anul 1600.
O lista foarte mare de studii israeliene (in limba ebraica), dar si din intreaga lume, folosite ca surse de catre evreul Koestler, conduc la o concluzie cutremuratoare: cetatenii actualului stat Israel nu au nicio legatura genetica si rasiala cu evreii de acum doua mii de ani (semiți) , autori ai textelor biblice, desi au complotat si revendicat teritoriul Palestinei pentru a infiinta Israelul, in baza dreptului lor natural asupra vechiului  lor stat.
Acesti israelieni isi trag originea din salbaticii khazari (numiti si askenazi), bautori de sânge uman, popor fara cultura scrisa, care impreuna cu rudele lor aliate, hunii, au ingrozit doua continente acum 1000 de ani, prin sadism si placerea de a ucide.
Inainte de a arata pe scurt istoria acestor barbari travestiti in popor biblic, khazarii, vom arata temerile autorilor evrei privind propriile lor dezvaluiri, acelea ca  evreii nu sunt evrei”.
A. Koestler declara: sunt constient de primejdia ca lucrarea mea sa fie inerpretata care este de origine evreu khazar care neaga dreptul la existenta statului Israel. Nu se bazeaza pe originile ipotetice ale poporului evreu si nici pe legamântul mitologic al lui Abraham (si a lui Iacob) cu Dumnezeu; el se intemeiaza pe hotarârea luata de Natiunile Unite din 1947.
Hotarârea luata de Natiunile Unite se bazeaza pe santajul baronului bancher evreu Rothschild asupra Marii Britanii, ca „evreii sa isi primeasca patria inapoi”, adica pamânturile Palestinei.
„Paradoxul” descoperit de aceste cercetari stiintifice  este ca nu urmasii vechilor evrei semiti (ai celor 12 triburi bibilice) sunt cei pe care astazi, sub identitate evreasca, ii regasim ca cei mai mari conspiratori la adresa tuturor celorlalte popoare, ci un popor asiatic razboinic, violent si rapace, inrudit cu hunii (si, intr-o mai mica masura chiar cu turcii), anume khazarii sau askenazii, care in anul 740 dupa Hristos au trecut la religia evreasca, mozaismul, deoarece le satisfacea instinctele primitive, criminale si de jaf.
Aceste declaratii cercetate cu aprofunzime sunt valabile pentru toata omenirea de azi. Evreii khazari su askenazi, turcomani din spatele Asiei, sunt astazi propietarii marilor afaceri din intreaga lume, a marilor finante, acestia conduc organismele mondialiste si oligarhice ale lumii occidentale sub identitatea evreiasca.
Credinta mozaica, asa cum o dovedesc cei 2000 de ani de istorie tragica, pe plan national si social il izoleaza pe evreu si indeamna la izolarea lui de catre ceilalti.
Aceste bestii care monteaza Noua Ordine Mondiala creaza insistent ghetourile acestei omeniri transformându-i in animale. Acesti falsi evrei s-au constituit intr-o retea mondiala oligarhica cu scopul precis controlat de a controla si stapâni intreaga omenire, obligind-o sa accepte impozitele nejustificate si nereale. Sunt cele mai perfide umbre care folosesc pervers exploatarea omenirii, inselând si furând fara scrupule in orice imprejurare. Ținta lor sunt bancile si asaltul asupra agriculturii care va conduce omenirea, hranind-o in batjocora, aceste schelete ale mortii: B’nai B’rith (Fii Legamântului), care conduce o gramada de clanuri, au fabricat piramida mortii a acestei lumi accelerind azi ca planul sa devina o realitate pentru aceste umbre.
Aceste umbre nu merita drepturi in lume pentru ca nu doresc sa munceasca, folosesc traficul si scumpirea artificiala a mijloacelor de trai, din asta traiesc, si anuleaza libertatea de a produce, incurajând libertatea traficului.
Aceste bestii sunt consumatori, nu producatori, concurenta este nesanatoasa deviza a acestor umbre, este ruina care va intari postamentul lor, adica stapânii pietii planetare. Pericolul este ca vor sa acapareze proprietatea materiala statala si omeneasca facându-ne sa devenim o masina. Când vor apasa pe buton, masina este obligata sa asculte si sa produca: atât!
Aceste umbre sunt un pericol imediat, pipait si vazut. IN ACEST MOMENT, ISI PERMIT SA SPUNA IN FAȚĂ, FARA JENA, OMENIRII: AM DA, NU DAU!
SAVU TONI
  • Un naiv – Eminescu

    În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
  • Capcana conspiraționismului (III)

    Am scris în articolele precedente despre conspiraționiștii care văd la tot pasul intervenț…
  • Capcana conspiraționismului (I)

    Evident, oricine are dreptul constituțional să exprime puncte de vedere, câtă vreme nu înc…
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…