Acasa Opinii NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE – 7

NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE – 7

7 min read
0
0
138
România si multe alte state au devenit o tinta a falimentului ce este coordonata de o organizatie, cumpusa de un comitet de conducere, compus din 39 de membri (24 europeni si 15 americani) impartiti in trei comisii de specialitate a câte 13 membri fiecare. Toti cei 39 ai comitetului apartin si altor organizatii secrete mondialiste sau sioniste (Iluminati, marile loji masonice, Vaticanul etc). Acest comitet isi are sediul in Elvetia si stabileste persoanele ce vor participa la intrunirile anuale în plen („consfatuiri”).
Tot comitetul este acela ce stabileste ce fel de politici si planuri vor fi discutate in cadrul intrunirilor. Nu vor participa totusi la aceste  „consfatuiri” secrete decât acele persoane ce au dovedit loialitate nestramutata intereselor tandemului Rockeffller – Rothschild. Toate planurile si intrunirile anuale ale Grupului a fost pus in practica intr-o perioada de maximum doi ani. Cu toate acestea, nu toti participantii sunt neaparat initiati  in scopuri secrete finale ale conspiratiei mondiale a liderilor, ci pot fi doar reprezentanti ai unor comunitati si grupuri de interese. Aceste umbre ale mortii fac tot posibilul sa nu existe scurgeri de informatii.
Iata declaratia unui fost ofiter al serviciului secret al Marinei Militare a S.U.A. care a afirmat textual, in urma cu mai multi ani: „Cind eram la Secret Service am citit ca cel putin o data pe an, poate chiar de mai multe ori, doua submarine nucleare se intilnesc pe o baza construita sub calota polara, de gheata. Reprezentantii Uniunii Sovietice se intilnesc cu comitetul al Grupului Bildeberg. Aceasta metoda de intâlnire este unicul mod de a pastra secretul, departe de interceptari si microfoane.
Aceleasi fapte, relatate de Cooper, au fost devoalate si in cadrul unei editii ale emisiunii Scientific Report (fiind cel mai respectat ca program stiintific din Marea Britanie) a postului B.B.C.. Dar, peste nici doua zile, postul dezminte veridicitatea faptelor relatate, fapt unic si fara precedent in istoria emisiunii de la B.B.C.. Între timp, are loc un atentat cu bomba asupra capitanului Cooper, acesta pierzându-si un picor. Ultimele informatii publice acrediteaza ideea ca acesta ar fi fost, ulterior, asasinat.
Alta informatie: o informatie ce cuprinde urmatoarele zece rânduri, dar nu putem dezvalui sursa, nici nu putem preciza intocmai identitatea protagonistilor, din motive de siguranta. Este cazul a doi ofiteri din cadrul Serviciului de informatii Externe, serviciul de spionaj al Romaniei, tata si fiu. Tatal, un cunoscut general al acestui servicu secret, a dispus analiza informativ-operativa a ceea ce parea sa fie, la inceput, tentativa penetrarii economiei romanesti de catre grupuri finaciare apropiate  unor servicii secrete straine. Culmea, surpriza a aparut când agentii români au reusit, mergând pe acest fir, sa intre chiar in posesia unui material programatic al Grupului Bilderberg privind Romania, in care se vorbea chiar de necesitatea desfiintarii Bancorex, o foarte puternica baca romaneasca pâna in 1989. Din nefericire, respectivul general S.I.E. a decedat in urma uni atac de cord, inainte sa apuce sa finalizeze cercetarea informativa si raportul special catre C.S.A.T..
Fiul generalului, la rândul său ofiter S.I.E., s-a adresat unui  saptamânal din România, aratând dosarul privind Grupul Bilderberg unor ziaristi de investigatii speciale, dar si fiul a disparut la în conditii misterioase, inainte de a apuca sa predea materialele redactiei respectivului saptamânal. Tot ce mai putem spune este ca pagina 3 a acestui saptamânal a speriat serviciile secrete romanesti prin dezvaluirile „de la sursa”.
In România exista un numar de membri ai Masoneriei, evrei si Lojile NATO, numarul lor depasesc de 2.500 de persoane. Dintre cei mai cunoscuti politicieni „frati” masoni pot fi enumerati: Victor Babiuc, Viorel Catarama, Adrian Nastase, Radu Vasile, Petre Roman, Nicolae Alexandru, Dan Ioan Popescu, Corneliu Ruse s.a. …. apartenenta celor mai multi ramânând secreta. Aceste umbre ale mortii lucreaza si platesc marionetele care stau la rând sa fie platiti consistent, ca statul roman sa fie divizat pentru ca nu le-a iesit planul din 89, maimuta cu numarul 89 nu a prevazut iesirea in strada in numar enorm a românilor.
Planul pe care il vedeti azi se face la vedere si cu nesimtire, intrebarea este aceasta: Cine suntem noi, cei de azi, si ce speram?
SAVU TONI
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alexandru Rafila comentează cele mai răspândite mituri despre coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a comentat v…