Acasa Diverse NU RÂDE, CITEȘTE – NAINTE – 8

NU RÂDE, CITEȘTE – NAINTE – 8

12 min read
0
0
227
Pentru lichidarea unui stat se incepe prin a-i altera, a-i sterge memoria: ii distrugi cartile, cultura, religia, istoria. Apoi vin umbrele care vor scrie alte carti, si apoi ii va da alta religie, alta cultura si va inventa alta istorie.
Între timp, omenirea incepe sa uite ceea ce este sau ceea ce a fost, iar cei din jur vor uita si mai repede. Limba nu va fi decât un simplu element de folclor care, mai devreme sau mai târziu, va muri de moarte naturala.
Noile forme istorice vor impune elemente si simboluri care le vor indeparta si ingropa pe cele vechi. Din vechiul strat spiritual vor ramâne undeva la un etaj inferior al cunoasterii si vor pronunta numai câteva cuvinte, expresii, traditii, impresii, fragmente, nume de localitati, munti si ape fara un inteles aparent. Trecutul care ocupa postamentul istoric va fi anulat si inlocuit cu cel inventat care va dicta drumul omenirii.
Asa se intâmpla cu noi azi, taierea radacinilor reale, situatie pe care o acceptam, aceasta este eroarea majora. Traim cea mai grea cumpana, forte uriase hranite de aceste umbre sunt pregatite impotriva natiunilor, vizând instituirea unei asa – zise „Noi Ordini Mndiale”- „ordinea” bolnavilor de avere, de putere, de dominatie si strategiile folosite sunt iresponsabile fata de soarta lumii, a vietii si civilizatiilor de pe acest pamânt.
Se cunoaste „recomandarea” U. E., din ianuarie 2006, privitoare la „topirea” natiunilor intr-o noua megaformatiune politica „civica si multiculturala” – o imposibilitate naturala si logica, contrar mersului firesc al istoriei. Recomandarea insasi poate afecta chiar perspectiva U.E.! Caci o Europa unita, care sa fie viabila, nu poate fi decât o Europa a natiunilor, cu statele lor nationale, dar este un vis himeric al unor umbre bolnave rupte de mersul firesc al istoriei.
Exista patru sisteme biologice pe care se bazeaza toate economiile lumii: oceanele si marile, padurile si tinuturile forestiere, pajistile si pasunile si, in sfârsit, terenurile arabile. Prabusirea acestor sisteme, din pacate pentru o mare parte a omenirii, se degradeaza deja Mileniul lll, se afla la deja la limita colapsului sau aproape de el.
Nebunia este ca 35 la suta din suprafata terrei este deja defrisata. Ce este mai grav, ca aceste zone sunt locuite de un miliard de oameni. Sistemul umbrelor este foametea care va deveni universala in rândul maselor. Situatia este complicata prin faptul ca autoritatile mondiale au incetat campaniile de a anihila bolile si virusii fabricati, care vor fi eliberati, fie accidental, fie intentionat, de catre terorisii care sunt condusi de aceste umbre in care vor muri milioane de oameni, iar altii vor ramâne afectati, inainte ca virusul sa poata fi readus sub control, moartea urmand a fi la ordinea zilei.
Stapânul acestui intuneric este un individ cocosat care cara in spate un sac de spirite vândute, acest cocosat a format o conducere pe care o controleaza prin serviciile de informatii americane si israeliene, cu scopul de a pregati declansarea celui de-al Treilea Razboi Mondial care va duce la instaurarea Noii Ordini Mondiale francmasonice, dominând o omenire naiva si nepregatita. Razboiul a fost dusmanul omenirii, a raspândit atâta doliu si atrocitati, pe acest postament supravietuiesc acesti cocosati mizerabili.
Programul lor, azi, este penuria de alimente sau fabricarea chimica ce vor avea o crestere veriginoasa a preturilor, din zi in zi, va veni o vreme foarte apropiata incât pretul va urca atât de sus incât muncitorul mediu isi va cheltui tot salariul pe hrana, numai ca sa supravietuiasca. Priviti… azi chiar se intimpla acest fenomen! Sunt parinti care incearca sa-si alimenteze copii in multe zone ale lumii care gasesc foarte dificil de rezolvat aceasta sarcina daca nu de-a dreptul imposibila.
Azi, saracii se bazeaza pe alimente mai ieftine si otravitoare prin fabricatia intentionata si vor avea mult de suferit. Foametea este generalizata o foamete grava care duce la inanitie si se intâmpla chiar azi in multe tari. Tendinta de a scapa de aceasta nebunie este emigrarea excesiva pe care aceste umbre o amplifica intentionat impingându-i si sfatuindu-i sa emigreze decât sa moara de foame si lipsuri.
Realitatea socanta este ca s-a format un sistem de Control al Omenirii, trebuie sa luam in calcul existenta unui plan dupa care omenirea isi desfasaoara evolutia si sunt unii care au aflat si dezvaluit, intr-o mare masura mai mare sau mai mica, si sunt putini care indraznesc sa dezvaluie si sa rosteasca un cuvânt, intrucât aceste umbre au acces la tehnica ridicata, prin furt bineînteles, si anihilarea celor care le-au inventat.
Exista un plan ocult de guvernare a lumii. Cei care au avut curajul sa divulge au fost redusi la tacere, deoarece pedeapsa pentru dezvaluirea etapelor Marelui Plan nu a fost decât moartea. Când unele aspecte au fost dezvaluite, cu pretul unor mari sacrificii, majoritatea oamenilor au continuat sa le ignore, sperând ca ele nu se vor indeplini. Acestei omeniri i se injecteaza un ser de dezvoltare si distrugere, sunt scopuri contrar telurilor catre care tinde fiinta umana. Sunt momente controlate de aceste umbre ce revin in mod fantomatic in istoria actualei civilizatii. Stau ascunsi in spatele valului Lumii – iluzie, Piramida Oculta care a distrus dezvoltarea si evolutia normala a acestei lumi.
Haosul real  ce se hraneste din afacerile mondiale: o decadere globala a dreptului si a ordinii, state esuate si anarhie crescuta si alimentata excesiv in multe state ce fac parte din Comunitatea Europeana ce a daruit un val global de crime, mafii si de carteluri ale drogurilor transnationale, o crescuta dependenta de droguri in multe societati, o slabire generala a rolului familiei, un declin al increderii si al solidaritatii sociale in multe tari, violente etnice, religioase, suprematia pistolului, fapte constatate in intrega lume.
Crimele sunt in plin elan si elementele de baza ale Civilizatiei palesc din zi in zi. Afirmatia corporatiilor transnationale ce produc bunuri economice este realizata din ce in ce mai mult de afirmarea  mafiilor criminale, a cartelurilor drogurilor si a bandelor teroriste care asalteaza cu violenta Civilizatia acestei lumi. Nebunia este ca Civilizatia cedeaza in fata barbarismului, generând o imagine fara precedent. Acestea sunt vremuri intunecate care coboara asupra umanitatii cu un viitor intunecat si fara iesire.
Alternativa si rezolvarea in aceasta lume suprapopulata este intelegerea si anularea tensiunilor comandate de aceste umbre, tensiunea si haosul este catastrofal ce va dezintegra acasta lume. Aceste umbre sunt animalele de prada care se hranesc din aceasta omenire, demonstrându-ne ca nu putem evita ghearele lor scheletice care ucid pentru ca inca existam.
Vor sa ne demonstreze ca odata aveam un „eu”; acum nu mai suntem decât obiecte, o realitate invizibila in descompunere, si ca totul e fals. Falsa este si aceasta civilizatie, un rebut. Sfârsitul nu mai are sfârsit…
Toni Savu
  • Un naiv – Eminescu

    În poezia lui „Împărat și proletar”, Mihai Eminescu are o strofă pe care cei mai în vârstă…
  • Capcana conspiraționismului (III)

    Am scris în articolele precedente despre conspiraționiștii care văd la tot pasul intervenț…
  • Capcana conspiraționismului (I)

    Evident, oricine are dreptul constituțional să exprime puncte de vedere, câtă vreme nu înc…
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

În data de 25 iulie a.c., formația de minifotbal Oilfriends Ploiești a participat la patru…