Acasa Diverse NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE! (II)

NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE! (II)

9 min read
0
0
150
Exista o vorba care spune ca, daca vrei sa descoperi coruptia, urmeaza calea banilor. Exista o zona din care au aparut cele mai multe linii genealogice reptilo -umane, iar cheia adevaratei istorii a umanitatii din ultimii 7000 de ani este situata in regiunea muntoasa din jurul Caucazului.
Cu cât ne adâncim mai profund in studierea acestei probleme, vom intelege legendele, miturile si religiile ca toate provin din aceasi sursa: adica ca aceasta rasa ariana ce se spune ca venit de pe Marte, care opereaza sub acoperire azi.
Rasa ebraica provine tot din regiunea Caucazului, nicidecum din Israel, asa cum se pretinde.
Sunt surse istorice si antropologice evreiesti ce arata ca un numar mic de evrei au o legatura genetica cu israleitii.
In secolul VIII, un popor care traia in regiunea Caucazului si in sudul Rusiei (numit poporul  khazar) care s-a convertit in masa la religia evreiasca. Mai târziu, când imperiul a inflorit, aceasta populatie a emigrat catre nord, stabilindu-se in alte parti ale Rusiei, in Lituania si Estonia. De aici, ei au patruns in Europa Occidentala, de unde au ajuns si in Statele Unite.
De pilda, familia Rothschild este de origine Khazara. Acestia sunt oamenii care au impus cucerirea Palestinei arabe, dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, pretinzind ca „Dumnezeu” le-a dat dreptul divin de a se instala in tara destinata de el „poporul ales”.
In realitate, tara din care au provenit este regiunea Caucazului si sudul Rusiei, nu Israel. Aceasta manipulare a fost pusa la cale de organizatiile secrete care s-au ascuns in spatele crearii statului modern Israel sau mai corect ar fi sa-i spunem: ROTHSCHILD – LAND.
Nebunia este ca o mâna de umbre au terorizat si manipulat un popor care isi spun „evrei”. Este cea  mai groteasca si lipsita de mila natie care a ucis propria lor Elita, doar pentru a implementa o Agenda pe care majoritatea evreilor nici macar nu o cunosc, clanul „evreiesc” al ROTHSCHILD – zilor, care in realitate sunt reptilienii pur-sânge, care au sprijinit cu fonduri ,si nu numai, venirea la putere a nazistilor, lasându-i pe semenii lor care erau considerati de grad inferior, lasându-i sa suporte consecintele.
Iata un espect foarte important: iudaismul, crestinismul si islamul isi bazeaza credintele scrise de aceasta elita reptiliana pur- sânge. Acesta a fost momentul istoric cheie care a permis controlul din trecut si pâna azi a omenirii.
Scriitorul si cercetatorul evreu Alfred M.Lilenthal a scris, si nu numai el, ci multi scriitori evrei, ca nu exista o rasa evreiasca. Iudaismul este o credinta nu o rasa.
Iata paginile unor texte ce contin o tema aberantanta de un rasism extrem indreptat impotriva neevreilor si necesitatea de a „distruge fara mila” pe toti cei care incalca aceste legi, adica ceea ce Manly Hall numeste metodele de operare ale preotilor care aplicau magia neagra.
Talmudul este probabil cel mai rasist document din câte s-au scris vreodata pe pamânt.
Iata câteva extrase din el care atesta cât de departe poate merge aberatia spirituala:
„Numai evreii sunt oameni; neevreii nu sunt oameni, ci vite”. Kerithuth 6b, pagina 78, iebhammoth 61.
„Neevreii au fost creati pentru a le servi evreilor ca sclavi”. Midrasch Talpioth 225.
„Actele sexuale cu neevreii sunt similare cu actele sexuale cu animalele „. Kethuboth 3b.
„Neevreii trebuie evitati mai rau ca porcii bolnavi”. Orach chalim 57, 6a.
„Rata nasterilor neevreilor trebuie redusa dramatic”. Zohar 11, 4b.
„Neevreii care mor trebuie inlocuiti cu altii, la fel cum inlocuiti o vaca cu un magar”. Lore Dea 377, 1.
Trebuie sa cititi cu atentie, numai asa veti regasi atitudinea reptilienilor satanistii care sunt contra rasei umane, ce stau in spatele unor oameni ai rasei din care fac parte, sacrificindu-i fara mila si nu au respect decât cât a avut și Adolf Hitler.
Israel Shahak, un supravietuitor al lagarului de concentrare de la Belsen, este unul din putinii oameni din rândurile de evrei care a avut curajul sa demaste public Talmudul.Shahak, denuntand nivelul incredibil de rasism pe care se bazeaza legea „evreiasca”.
El povesteste ca aspectul extremist reprezentat de rabinii  moderni este considerata o ofensa adusa religiei. Perceperea de dobânzi la imprumuturile acordate unui alt evreu este nepermisa; in schimb unui neevreu trebuie sa i se perceapa o dobânda oricât de mare.
Talmudul le cere evreilor sa rosteasca un blestem ori de cite ori trec pe lânga un cimitir „pagân”, iar daca trec pe lânga o clădire pagâna sa se roage la Dumnezeu sa o distruga.
Evreilor li se interzice sa fure unul de la altul, dar legea nu se aplica si in cazul pagânilor. Exista si rugaciuni evreiesti care ii multumesc lui Dumnezeu pentru ca nu i-a facut pagâni pe evrei si altele care cer moartea imediata a crestinilor.
Un evreu religios nu are dreptul sa bea dintr-o sticla de vin, daca aceea a fost atinsa de un neevreu, dupa ce a fost deschisa.
Dupa ce a primit premiul Nobel pentru literatura, scriitorul  evreu Agnon a spus la postul de radio al Israelului: „Nu am uitat ca ne este interzis sa le multumim pagânilor, dar acum am un motiv special.”
Stiu, poate pe unii va plictiseste, dar fara sa va arat etapele acestor etalari sunt sigur ca nu veti intelege care ne este drumul trasat.
Toni Savu 
Piramida reptilienilor
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noi focare de COVID-19 în Prahova

Două noi focare de COVID-19 au fost depistate de autorităţile sanitare prahovene la Spital…