Acasa Diverse NU UITĂM, DAR NICI NU ÎNVĂȚĂM!

NU UITĂM, DAR NICI NU ÎNVĂȚĂM!

14 min read
0
0
366
Dupa aprecierea istoricului si cercetatorului de specialitate Gh. Boldur – Latescu, numarul victimelor asasinate in inchisori, santiere ale mortii la interogatorii etc., se ridica la 500.000: tot ce a avut tara mai bun in acei ani, elitele intelectuale, politice, militare si, in plus, 4.OOO de preoti si ierarhi sub acuzatia de „legionari”.
Visul iudaismului este de a stapâni si exploata popoarele crestine in virtutea teoriei a „poporului ales”, care sta la baza religiei jidanesti. Aceste umbre vor desfintarea Bisericii, desfintarea Familiei, desfintarea propietatii individuale si desfiintarea libertatii. Inseamna deposedarea patrimoniului moral al omenirii si, in acelasi timp, deposedarea de orice  bunuri materiale in favoarea profitorilor din umbra, care sunt Jidanii, Iudaismul ce a pus stapânire, azi, in lume prin masonerie si banci.
Este un corp strain cu influenta alterata. Aceste umbre pun in lanturi drepturile fundamentale, garantate de numeroase tratate si conventii internationale, ca si art.37 din Constitutie, au fost golite de orice continut si anulate prin abuziva  Ordonanta de Urgenta 31/ 2002.
Anunt Important Pentru Supravietuitorilor Holocaustului si Mostenitorii Lor.
Numarul inscris pe liste care creste de la o zi la alta si (pretentiile, pâna acum, a 500.000 de evrei ) se ia ca baza valoarea minima a unei asigurari, 10.000 de dolari, ce ajunge la „despăgubirea minima a 5 milarde de dolari, ce urmeaza a fi platita de cetatenii romani prin cresterea taxelor si impozitelor.
Maimuta rosie cu numarul 89- iliescu- le-a det satisfactie evreilor decit permite realitatea istorica. Deci bietii cetateni romani de azi trebuie sa plateasca pentru ce s-a intimplat atunci? De ce nu se spune ca, la Iasi, evreii au deschis focul asupra armatei romane?.Este jignitor si mizerabil ca populatia Romaniei sa plateasca daune evreilor.
(Nota informativa nr.127 / 25 -9 – 1940 , Arh.M.Ap.N .fond Ccorpul  4 armata , dosar  nr. 69 )
„Evreii din Romania au fost informati de ocuparea Basarabiei inainte de darea ultimatului de catre U.R.S.S., dându-se la o intensa propaganda si pregatind din timp steaguri rosi si pancarte cu Traiasca armata sovietica si Stalin.”
Universul 28 iunie, 1940:
„Joi 28  iunie 1940 , la 6 dimineata, ma aflam la Comandamentul Corpului 3 de armata. De cu noapte se anutase: trupele sovietice  vor intra in Chisinau la orele 10. La ora 7, s-a anutat ca sovieticii vor intra  la orele 14. In gradinile publice si-au facut aparitia bandele teroriste, arborând steaguri rosii. Alti minoritari inarmati opresc autobuzele, trasurile cu refugiati, smulg bagajele, posetele femeilor. Evreii in civil, extrem de excitati, au ocupat raspântiile si asteapta convoaiele de refugiati, ca sa le atace si sa le jefuiasca… Ofiterilor li se smulg tresele, unor ostasi li se taie nasturii de la pantaloni, apoi li se da drumul in hohotele de râs ale populatiei locale. Unii militari sunt dusi – nu se stie unde, fiindca in spatele civililor se afla  militari rusi, ei ii preiau… La Chisinau au fost impuscati comisarii, Nicolae, Mateescu, Severin si Stol.”
Bilantul Comunicat de Marele Stat Major:
„Au fost retinuti in timpul retragerii si facuti prizonieri 282 ofiteri, dintre care cca 100 erau activi. In timpul retragerii, ucisi, disparuti: 356 cadre, 42.876 soldati si gradati”.
Scrisoarea soldat C- tin Delea din Teleorman catre familie, retinuta de cenzura miltara:
„Ce-am vazut am sa spun si la morti… Ni s-au luat caii, carutele cu bagaje si arme. Ofiterii au fost batuti, li s-au rupt tresele, scuipati, dezbracati…. Soldatii rusi nu s-au atins de noi, priveau si râdeau cum civilii evrei ne bateau cu pietre si ciomege, ne trageau de picioare de pe cai, ne dezbracau, ne batjocoreau, mai ales femeile erau turbate. Dar o vrea bunul  Dumnezeu sa ne-ntoarcem! Atunci o sa fie vai de mama lor, a jidanilor!”.
Iata cât de milosi sunt evreii:
 „La Chisinau, 400- 500 evrei constituiti in banda, inarmati, unii cu pusti si revolvere, iar altii cu pietre si bastoan , au cerut directorului Ionet, medicul Spitalului de Copii, ca imediat cladirea acestuia sa fie predata. La incercarea medicului de a calma spiritele l-au impuscat, dupa care au navalit in spital devastindu-l complet, iar pe copiii aflati internati, omorindu-i si aruncându-i afara, pe geamuri”.
(Arhiva M.Ap.N., fond Marele Stat Major, Sectia 2, dosar nr.941)
„La Chisinau, o banda de comunisti evrei a incercat sa linseze pe studentii teologi, de care au scapat numai interventiei unui detasament de jandarmi ce au facut uz de arme; Inspectorul  financiar Preotescu si fostul inspector financiar, pensionar , Padurenu din Chisinau au fost impuscati. La Chisinau listele  de executari au fost intocmite de intelectualii comunisti evrei avocat Carol Steinberg, avocata Etea Dinor si dr. Derevici….. Preceptorul si notarul din comuna Ceadar- Lung  ( Tighina ) au fost omorâti; preotul din  Tighina; seful postului de jandarmi din Abaclia (Tighina) au fost impuscat de trei evrei.
Comisarul ajutor Cheia Grigore de la politia  Valcov, sunt indicatiuni ca ar fi fost omorât… In Cazaclia si Ceadarlunga au fost omorâti notari, preoti si politisti…. La Reni au fost incidente grave intre evreii care impuscasera doi marinari români si autoritatile militare romanesti. Evreii purtau brasarde rosii. In exodul lor, refugiatii români au avut de intâmpinat lovituri, iar in unele cazuri au trebuit sa lase in urma morti, numai din cauza comunistilor evrei care, in afara de acestea, i-au  devalizat de putinele lucruri cu care mai scapasera.
Pe de alta parte, pentru a impiedica retragerea populatiei romanesti, evreii distrugeau vehicolele cu care se retrageau românii, iar in unele cazuri au incercat sa incendieze travesele de cale ferata pentru a provoca deraieri.
Raportul  Biroului 2 contrainformatii din 3 iulie 1940 , Arhiva Marelui Stat Major, dosar nr. 14033:
„Ciocniri intre populatia evreiasca si refugiati si trupe au avut loc la Ungheni in cursul noptii; sunt si victime… In orasul Iasi populatia evreiasca, in majoritate simpatizanta  comunista, arata pe fata bucuria vecinatatii rusilor pe prut si are o atitudine sfidatoare. Aceasta atitudine nemultumeste si ingrijoreaza populatia româneasca, care vede o agravare a situatiei in viitor.”
„Populatia evreiasca de pretutindeni a avut o atitudine ostila si de sfidare, batjocorind pe functionari, asasinind pe uni din ei, furând tezaurul institutiilor. Astfel, in afara  de cele doua rapoarte: s-a atacat camionul cu tezaurul administratiei Soroca, furându-se circa 157 de milioane  lei si asasinându-l pe administratorul financiar.
Raportul nr. 1.764 al locotenent -colonelului ION Palade din 30 iunie 1940 catre Marele Stat Major
„Dupa retragerea sovieticilor din Basarabia si din Bucovina de nord, in iulie 1941, criminali ca Rozenberg, Biener, Pikraevski, Brunn, Stemberg, Derevici, Fluchaeser, Glinsberg, Zuckermann, Burmann, Glaubach – si chiar „marii rusi” de la Popauti care, pe când ucideau popi, declarau ca ei vor „Moldova pâna la Siret!” au sters-o in furgonetele Armatei Rosii, nu au ramas sa dea seama faptelor lor…” ( Paul Goma, Secerisul rosu).
Au fabricat o istorie ordinara declarându-se victime si impunând dari Romaniei. Este un fals ordinar! Probele apararii românilor sunt permanent ascunse judecării publice, fiind permise numai probele acuzarii, si dintre acestea multe mincinoase. Transilvania de nord – deci Sighetul – criminalilor mincinosi fusese in, 30 septembrie 1940 si primavara anului 1945, sub ocupatie  maghiara, deci jandarmii erau unguri nu români.
Hotilor si criminalilor, ei v-au trimis la Auschwitz, nu românii, ei trebuie sa va plateasca, nu românii! Falsii istorici evrei nu au scrupule scopul lor fiind incriminarea publica internationala contra romanilor ca au fost mai rai decât nemtii si austriecii, zic ei. Nu ei vor bani gratis, de pomana? Priviti, azi, câti evrei sunt in functii de conducere a fostului partid comunist si cum fura fara mila societatea româna. Azi, aceasta filiera evreiasca a distrus Romania.
In partea a doua va voi dezvalui:
Jidanii se gândesc numai la bani, dar sunt in joc valori publice, nicidecum niste bani oarecare.
Azi, au tupeul sa infiinteze un muzeu al Holocaustului, falsificând istoria si incriminând românii de crime contra evreilor. Ce vor cu asta? Bani multi, bani degeaba, si sa recunoastem ca suntem criminali si chiar sa ne ia tara. Oare vom accepta aceasta minciuna si hotie?
Savu Toni
  • NU RÂDE, CITEȘTE-NAINTE – 6

    Multi, foarte multi, se intreaba: de unde ne vin evreii ? Strania poveste a fost mereu lan…
  • MAGIA REGATULUI SUBTERAN

    Ultima Thule a fost capitala primului continent colonizat de arieni. Acesta se numea Hyper…
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Tinere talente prahovene: ANDREEA MIHAELA NICOLAE

În universul acesta, în care lumea glisează acut către dezumanizare, sufletul are nevoie m…