Acasa Justiție Nuţu Cămătaru rămâne în închisoare. Tribunalul Prahova a admis contestaţia procurorilor

Nuţu Cămătaru rămâne în închisoare. Tribunalul Prahova a admis contestaţia procurorilor

2 min read
0
0
61

Ion Balint, zis ”Nuţu Cămătaru”, rămâne în închisoare, după ce marţi, magistraţii Tribunalului Prahova au admis contestaţia procurorilor faţă de eliberarea condiţionată a acestuia.
Potrivit unui comunicat al Tribunalului Prahova, hotărârea pronunţată marţi este definitivă.
„Prin decizia nr. 630, pronunţată de Secţia Penală a Tribunalului Prahova, la data de 27 noiembrie 2018, în dosarul nr. 22766/281/2018, instanţa, (…), a admis contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti împotriva sentinţei penale nr. 2330/26.10.2018, pronunţate de Judecătoria Ploieşti, pe care o desfiinţează şi, soluţionând cauza, (…), a respins ca nefondată propunerea Comisiei de Liberări Condiţionate din cadrul Penitenciarului Ploieşti privind pe condamnatul Balint Ion”, se precizează în comunicat.
În luna octombrie, Judecătoria Ploieşti a admis propunerea de eliberare condiţionată a lui Ion Balint, formulată de Comisia pentru liberare condiţionată din cadrul Penitenciarului Ploieşti.
Ion Balint execută o pedeapsă de 5 ani şi 11 luni la Penitenciarul Ploieşti şi a avut patru amânări la cererea de eliberare condiţionată pe care a formulat-o. În data de 8 octombrie 2018, magistraţii Curţii de Apel Ploieşti au admis cererea de contopire a pedepselor formulată de Ion Balint, cunoscut ca Nuţu Cămătaru.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Sesiune extraordinară a Parlamentului pentru eliminarea pensiilor speciale şi asumarea răspunderii Guvernului pentru alegerea primarilor în două tururi de scrutin

Parlamentul se reuneşte, în perioada 27 – 29 ianuarie, în sesiune extraordinară pentru eli…