Acasa Eveniment O elevă din Ploiești, a vrut să-și omoare colega și să o pună în saci de plastic

O elevă din Ploiești, a vrut să-și omoare colega și să o pună în saci de plastic

2 min read
0
0
196

Agresoarea are doar 18 ani și este elevă în clasa a XII-a la un liceu din Ploiești. A fost reținută pentru 30 de zile pentru tentativă de omor calificat, dar în ciuda planului macabru de a curma viața prietenei sale, pe care l-a și povestit anchetatorilor, tânăra a fost lăsată în libertate. A vrut să-și ucidă cea mai bună prietenă și a făcut în detaliu un plan al crimei. A început cu o bătaie soră cu moartea lovind victima pe la spate cu o bâtă în cap.  Psihiatrii care au consultat-o spun că prezintă „unele probleme”, dar că nu are nevoie decât de un control periodic, motiv pentru care agresoarea s-a întors la școală, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

„M-a chemat la ea acasă după școală, într-o zi, și mi-a spus că mă roagă să mă întorc cu spatele că are un cadou pentru mine. Am simțit o lovitură în cap, m-am întors și am văzut că avea o bâtă în mână și continua să mă lovească cu ea. Urlam ‘ce faci? ce faci?’ și nu se oprea.

Am reușit să-i iau bâta din mână și am fugit spre ușă, m-a dat cu capul de un perete. Am început să urlu după ajutor, ca să mă audă vecinii”, povestește victima.

Fata spune că agresoarea a mărturisit că voia să o omoare cu bâta, să o pună în saci și apoi să îi abandoneze trupul la o ghenă de gunoi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

De mâine, se reiau cursele oficiale pe Hipodromul Ploiești, însă fără spectatori

După pauza forţată determinată de pandemia de coronavirus, activitatea de pe Hipodromul Pl…