Acasa Diverse O nouă profeţie apocaliptică a lui Nostradamus: 2016, anul celui mai cumplit cutremur din istorie

O nouă profeţie apocaliptică a lui Nostradamus: 2016, anul celui mai cumplit cutremur din istorie

3 min read
0
0
88

Au fost descoperite profetiile necunoscute ale lui Nostradamus despre 2016. Celebrul profet sustinea in catrenele sale ca anul acesta este unul de cotitura pentru umanitate. Nostradamus a pastrat o serie de secrete despre viitorul omenirii. Multe dintre acestea ies abia acum la iveala si fac referire la evenimente catastrofale (atat fenomene naturale cat si sociale).

1. In partea occidentala a Statelor Unite ale Americii va avea loc cel mai mare cutremur din istorie. Expertii in futurologie care au analizat previziunile profetului francez spun ca exista peste 50% sanse ca aceasta catastrofa naturala sa se produca in acest an.

2. Parintii vor fi vitregiti de propriii lor copii. O noua ‘moda’ va porni din tarile occidentale (nordice) in care, pentru a deveni parinte sau pentru a pastra copilul (ca sa nu intre sub tutela statului), cuplurile vor trece prin o serie de examene si testari dificile. Parintii vor primi licente sau permise de a tine copii.

3. Oamenii vor iesi in strada pentru a reclama impozitele si taxele prea mari. Multi nu vor mai dori sa plateasca bani statului din cauza coruptiei prea mari.

4. Oamenii vor invata sa vorbeasca cu animalele.

Alte profetii ale lui Nostradamus despre 2016: Incalzirea globala se simte tot mai acut

5. Radiatiile vor crea mari probleme in toata lumea. Incalzirea globala devine o amenintare serioasa si va fi luata cu adevarat in serios din toamna acestui an.

6. Medicina va avansa atat de mult incat oamenii ar putea trai 200 de ani (asta in urmatorii zeci de ani).

7. Vezuviul ar putea erupe in acest an si va provoca cutremure locale in zona sudica a Europei.

8. Vor exista doar trei limbi pe planeta. Diferentele lingvistice vor disparea incetul cu incetul si asta din cauza avansarii tehnologiei.

9. Sfarsitul lumii va veni abia in 3797. Nostradamus a vorbit si despre faptul ca pana la aceasta data, oamenii vor lua contactul cu extraterestrii

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Secţia de investigare a magistraţilor se va pronunța în cazul lui Kovesi în 27 martie, ziua în care are loc o nouă rundă de negocieri privind procurorul-şef european

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a CSM ar urma să se pronunţe cu privire la…