Acasa Justiție O persoană care trebuia să stea izolată la domiciliu, depistată în trenul Ploieşti-Bucureşti

O persoană care trebuia să stea izolată la domiciliu, depistată în trenul Ploieşti-Bucureşti

1 min read
0
0
165

O persoană venită recent din Belgia şi care avea obligaţia să stea în izolare la domiciliu a fost depistată de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Prahova într-un tren pe ruta Ploieşti – Bucureşti.

„La data de 22.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova – Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Ploieşti Sud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 21.03.2020, în jurul orei 15,25, în trenul de călători IR 3006, care circula pe ruta Ploieşti – Bucureşti, a fost depistată o persoana care revenise recent din Belgia şi nu a respectat măsura izolării la domiciliu impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID-19”, se arată într-un comunicat al Parchetului General.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

A fost confirmat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în rândul personalului medical. Senatul ar putea vota propunerea care prevede acordarea unei pensii copiilor cadrelor medicale decedate în lupta cu COVID-19

Ministerul Sănătății a confirmat primul deces în urma infectării cu noul coronavirus în râ…