Acasa Diverse OCHII MORȚI

OCHII MORȚI

10 min read
0
0
265

Adevarat s-a exprimat Gandhi: „Chiar daca te afli in minoritate, chiar daca esti absolut singur, adevarul ramâne adevar”.  Adevarul va schimba lumea si nicio persoana care il va atinge nu va ramâne la fel.

De accea, m-am decis sa va prezint intreaga poveste, complet netrunchiata a lui David Icke. Sincer, multi foarte multi, domnule David, respecta curajul pe care il aveti si va multumesc sincer de realitatea pe care ati etalat-o, numai asa oamenii pot deslusi de fapt care este realitatea in care traim. Cel ce nu respecta spiritul interior, nu va fi niciodata in masura sa conceapa un gând viu, iar aceste umbre ne pun mereu aceasta intrebare: de ce pamântul mai este inca populat de valori? La ce va servesc aceste valori, azi?

Daca nu vom accepta Noua Ordine, vom muri de foame, daca nu suntem servili, vom fi anihilati, daca vom incerca sa evadam din controlul mental, vom fi supusi la experiente mortale, noi trebuie sa traim in cetatea, confectionata de aceste brute, care se numeste Lagarul Noii Ordini Mondiale.

Oare e mai usor sa simulezi ca existi? Azi, trebuie sa le sfâsiem dorinta de a fi proprietari de sclavi si fiti siguri ca totul se va narui cât ai clipi din ochi. Nu trebuie acceptam fascinatia decadentei pentru ca atunci adevarul si realitatea nu mai au viata pentru cei care se ingramadesc sa imbratiseze, o jalnica isterie mizerabila ce se intinde asupra acestei lumi, de a crede ipunând obligatoriu si demonstrind ca viitorul real e doar un cimitir.

Eu cred ca azi nu trebuie sa mai jucam roluri de umplutura, intr-un cerc ce se repeta, ce rod ca niste hiene aceasta omenire de un animal lacom ce sfâsie, in fiecare zi, impunând un model mut si gol cu o privire, fara sa vada, si sa asculte, fara sa auda.

Sper ca multi au inteles mesajul si sunt sigur ca domnul David Icke este de acord cu cele etalate de mine.

S-a demonstrat ca organizatiile teroriste au oameni aflati in „adormire”, persoane care nu sunt folosite ani la rând, uneori decenii, pâna când apar circumstantele potrivite pentru a li se cere sa indeplineasca o anumita sarcina. La fel se petrec lucrurile si in aceasta lume a controlului mental. Exista oameni programati sa traiasca in comunitate cu un anumit profil moral, cunoscuti sub numele de „ochi morti”. Ei nu au nicio idee ca sunt folositi in acest fel, căci nu sunt responsabili de ceea se intimpla in mintea lor. Oamenii aflati in stare de programare sunt folositi pentru tot felul de sarcini. Ei pot fi activati sa comita asasinate, precum in cazul ucigasilor lui John Lennon si Robert Kennedy.
Sirhan Sirhan, marioneta controlata mental despre care se spune ca l-a ucis pe Kennedy, a participat la un curs de „expansiune a mintii” organizat de rozicrucieni, când a inceput sa auda mesaje care ii  cereau sa-l ucida pe Kennedy.
Cred ca intelegeti acum de ce sunt comise atât de multe asasinate de catre oameni care au acelasi profil mental, asa – numitii „nebuni singuratici”. Acestia nu sunt singuri si nu ar fi nici nebuni, daca li s-ar permite sa traiasca in stare lor normala. Sunt oameni programati, de multe ori inca din copilarie. Metoda este cât se  poate de simpla. O poti folosi pentru a pune niste roboti umani sa plaseze o bomba, asigurându-te apoi ca se afla la locul potrivit pentru a fi prinsi si acuzati. Le poti programa in continuare mintea cât timp se afla in arest, astfel incât sa fie convinsi ei insisi ca sunt singurii vinovati.
Dr. Louis Jolyon „Jolly” West, infamul agent CIA care s-a ocupat de controlul mintii si despre care am vorbit pe larg despre el in alte lucrari, a fost cel care a facut  examinarea mentala” a fostului soldat SUA acuzat de plasarea bombei de la Oklahoma. West a fost profund implicat in proiectul MKUltra si unul dintre cei mai mari suporteri ai lui a fost Guvernatorul de California de atunci, devenind ulterior Presedinte al Statelor Unite, Ronald Reagan.
In ultimii ani au aparut o sumedenie de „tragatori singuratici” care comit asasinate in masa, tragând in toate directiile.
In marea Britanie un „nebun” pe nume Thomas Hamilton a intrat inarmat intr-o scoala din Dunblane si a deschis focul asupra copiilor dintr-o sala de gimnastica. A ucis 16 copii cu vârste intre cinci si sase ani si o profesoara. La scurt timp, s-a produs masacrul de la Port Arthur, un orasel din Tasmania in Australia, când un alt tragator singuratic a ucis 35 de oameni. A urmat atacul cu maceta al unui om din Marea Britanie asupra unor copii si a profesorilor lor, la o scoala din Wolverhampton.
In martie 1998, s-a produs „Dunblane – ul american”, când doi copii, Mitchell Johnson, in virsta de 13 ani, si varul sau, Andrew Golden, in virsta de 11 ani, au deschis focul asupra colegilor si profesorilor de la scoala Westside Middle School din Jonesboro, Arkansas, la numai 130 de mile de baza politica a lui Bill Clinton de la Little Rock.
Cei doi au tras 27 de focuri si au ucis patru elevi si un profesor, ca sa nu-i mai mentionam pe ce raniti.
Unii criminali de acest fel sunt implicati in secte sataniste. Despre cei implicati in atacul din Pearl s-a afirmat ca au fost implicati intr-o miscare satanista. Toate aceste evenimente poarta amprenta operatiunilor de control mental.
SAVU TONI
(va urma)
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…