Acasa Front Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

Oilfriends Ploiești a obținut locul 1 la Cupa „Ardealul”, ed. a II-a, 2021

2 min read
0
0
199

În data de 25 iulie a.c., formația de minifotbal Oilfriends Ploiești a participat la patrulaterul „Cupa Ardealul”, ediția a II-a, susținut în satul Gâmbaș (Aiud), județul Alba, pe care l-a și câștigat.

Mini-turneul s-a disputat în sistem fiecare versus fiecare. Astfel, Ollie s-a impus în primul joc în fața formației Câțu Company Aiud, cu scorul de 3-2, datorită reușitelor lui Marius Popa, Ionuț Pârvu și a unui autogol.

În următoarea partidă, contra Mureșului Gâmbaș, bleu-albaștrii au scăpat printre degete victoria, după ce Marius Popa a marcat rapid, ca spre finalul partidei, gazdele să egaleze grație unei neînțelegeri în defensiva bleu-albastră; 1-1.

Ultimul joc a fost de bun augur pentru Oilfriends, care s-a impus cu scorul de 5-2 împotriva echipei Boraszok Cluj-Napoca; Vlad Badea a reușit un hatt-trick de senzație, tabela de marcaj fiind completată de Ionuț Pârvu și Dragoș Chelba.

Așadar, formația pregătită de George Ghiță rămâne neînvinsă în deplasare, făcând cinste județului Prahova, întorcându-se totodată și cu un trofeu pentru vitrina proprie, după o lungă deplasare.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Front

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anchetă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului aterizat forţat pe un câmp

O anchetă a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionu…