Acasa Opinii ORA DE EDUCAȚIE SEXUALĂ LA ELEVI ȘI EFECTELE EI „BENEFICE”

ORA DE EDUCAȚIE SEXUALĂ LA ELEVI ȘI EFECTELE EI „BENEFICE”

5 min read
0
0
224

Marele avantaj al orelor de educatie sexuala, obligatorii atat in Franta, cat si in Elvetia – unde intre varsta gradinitei si pana la 12 ani, copiii invata despre masturbare, orgasm, penetrare, sex normal, sex anal, cat si despre tot ce trebuie sa stie atunci cand vine vorba despre diferențele de gen”, „identitatea de gen” și orientarea sexuala – este ca cine vrea poate participa la un gang bang inca de la o varsta la care, nu cu multi ani in urma, altii isi pierdeau timpul aiurea jucandu-se cu papusile, sarind coarda, jucand hotii si vardistii sau murdarindu-se de creta in timp ce jucau sotronul.

La colegiul Camille Du Gast, din Achères, o eleva de 13 ani a fost violata in doua randuri de 6 (sase) colegi de ai ei, cu varste intre 12 si 14 ani. Baietii i-au spus judecatorului de instructie ca tipa, violata, era o fata “usor disponibila”! Adica, au dat ei de inteles, o punea cu oricine, oriunde si oricati! La 13 ani! Practica la ora de educatie sexuala a avut loc pe 25 ianuarie. In holul unui imobil.

La Orleans, procurorul Republicii confirma deschiderea anchetei pentru fapte de viol si agresiune sexuala, care au avut loc la Casa Copilului din Orleans. Julien, tatal, a reclamat ca, pe 19 februarie, fiul lui a fost silit, de alti 4 baieti, sa practice sex oral. Baietii aveau intre 9 si 14 ani. Fiul lui avea 12 ani. Mai intai au incercat sa-l sodomizeze! Julien, tatal, e revoltat.

Directorul unei scoli din Vaud (Elvetia) a ramas cu gura cascata atunci cand a intrat in posesia unui film cu imagini deosebit de dure, pe care elevii lui de 10 si 11 ani si-l trimiteau pe telefoanele mobile. Nu, nu era “Cum invata profesorii sa vorbeasca despre sexualitate”. Era altceva. Filmul asta ii prezenta pe unii dintre elevii de 10-11 ani, de la scoala din Vaud, facand sex anal in grup! Un psiholog specializat in maltratarea sexuala la copii a declarat ca pentru adulti asta poate parea socant, dar pentru copii nu! “Ei doar experimenteaza!” – a spus el.

Si cand credeai ca nu se poate intampla nimic mai rau, afli ca ora de educatie sexuala are un sac fara fund plin de surprize: La Paris, la comisariatul din arondismentul XIII a fost depusa o plagere: o fetita de 4 ani a fost violata cu degetele de colegii ei, baieti, toti in varsta de 4 ani!!! Acestia au pus in practica cunostiintele dobandite la ora de educatie sexuala! Ora care le-a facut colega ”usor disponibila”!

BOGDAN CALEHARI

https://www.larep.fr/orleans/faits-divers/2019/02/27/un-garcon-de-12-ans-aurait-ete-victime-d-un-viol-et-d-une-agression-sexuelle-a-la-maison-de-l-enfance-a-orleans_13506426.html

http://www.fdesouche.com/1152873-yvelines-une-adolescente-de-13-ans-violee-par-six-eleves-a-la-sortie-du-college

https://www.facebook.com/RecherchesRessourcesEtEntraide/posts/vaud-suisse-sodomie-infantile-un-film-choc-circule-dans-le-préau-des-écoliers-on/890821501064418/

https://www.20min.ch/ro/news/vaud/story/Sodomie-infantile–un-film-choc-circule-dans-le-preau-24437001?fbclid=IwAR1LtFlUj9vwQywF5Pa-F00fZvlJqAkh_6VrTYheVFrw8ITNCs4ij3uFO3g

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Opinii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Dosarul de corupţie al Andreei Cosma, revine la Curtea de Apel Ploieşti

Dosarul în care fosta deputată PSD, Andreea Cosma, fiica fostului preşedinte al Consiliulu…