Acasa Eveniment Patru persoane rănite într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme

Patru persoane rănite într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme

2 min read
0
0
176

Un accident rutier în care au fost implicate trei autoturisme s-a produs, vineri după-amiază, pe DN 1, în zona oraşului prahovean Băicoi, patru persoane, între care un minor, fiind rănite. Traficul pe DN 1 nu a fost afectat în urma accidentului.

Potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei judeţene Prahova, Raluca Brezeanu, accidentul rutier s-a produs în apropierea oraşului Băicoi, la câţiva kilometri de Ploieşti, în condiţii care nu au fost stabilite încă. În accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau opt persoane, patru dintre ocupanţi au fost răniţi.

Este vorba despre două femei cu vârste de 41 şi 44 de ani, care au suferit traumatisme în zona capului şi a coloanei cervicale, despre un bărbat, de 36 de ani, care are un traumatism cranio-cerebral şi despre un tânăr, de 17 ani, care are o contuzie la gamba dreaptă. Toţi patru au fost duşi cu ambulanţele la spital.

Printre ceilalţi patru ocupanţi din autovehiculele implicate în accident se numără şi un copil de trei ani, care nu are leziuni vizibile şi nici nu a fost preluat de echipajele medicale pentru a fi transportat la spital pentru investigaţii medicale suplimentare, întrucât aparţinătorii au semnat că refuză acest lucru.

În urma accidentului, traficul rutier pe DN 1 nu a fost afectat.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Victorie cu multe goluri pentru MFC Oilfriends Ploiești în amicalul cu Aviatorii Ploiești

Oilfriends Ploiești a susținut joi, 13 august, începând cu ora 19:30, pe terenul 1 din Baz…