Acasa Social Pe 22 septembrie, „Prahova în Acțiune” organizează un târg pentru copii

Pe 22 septembrie, „Prahova în Acțiune” organizează un târg pentru copii

3 min read
0
0
76

„Prahova în Acțiune” anunță pentru data de 22 septembrie organizarea unui „Târg urban de ateliere” unde, într-un mediu cultural-educativ-creativ, sunt așteptați copii între 0-10 ani alături de părinți.

Evenimentul va avea loc pe aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu”, între orele 10.00-14.00. Important este că la eveniment nu se percepe nicio taxă. În cadrul târgului se vor organiza ateliere pe diverse teme, în care copiii vor avea ocazia să cunoască activități pe care le vor experimenta pe durata evenimentului.

Evenimentul „Targ urban de ateliere” are ca scop implicarea ploiestenilor intr-un mediu cultural-educativ-creativ prezentat prin intermediul unor ateliere impartite pe diverse teme, de tipul: teatru, dans, instrumente muzicale, lectura, lectii de prim ajutor, jocuri de inteligenta, cursuri de autoaparare, benzi desenate, craft reciclat, fimo, pictura, origami, gatit, bratari, margele, quilling, tricotaj, lana impaslita si experimente cu apa etc., la care ploiestenii de toate varstele sunt invitati sa participe.
Evenimentul isi propune sa aduca o pata de culoare in orasul Ploiesti, deoarece perceptia locuitorilor privind activitatea culturala si educativa este una neutra, acestia simtind nevoia de actiune, indiferent de varsta lor. Asociatia Prahova in Actiune nu are culoare politica si functioneaza pe baza de voluntariat.
Mai mult decat atat, dorim sa dovedim faptul ca nu orice activitate implica un aspect pecuniar, desi majoritatea atelierelor propuse de noi sunt tinute de nume cunoscute in comunitatea noastra.
Grup ţintă: copii de diverse vârste si locuitori ai oraşului Ploieşti
Activitate: se vor organiza ateliere cu diverse teme, in care copiii vor avea șansa sa cunoască activităţi din mai multe domenii si/sau sa le practice pentru o perioada determinata de timp (30 min/1h, in funcție de decizia fiecărui profesor). Copiii vor avea posibilitatea sa se înscrie si sa participe la mai multe ateliere pe parcursul evenimentului.
Important: organizatorii, sustinatorii atelierelor si voluntarii nu percep nicio taxa de inscriere sau participare in cadrul atelierelor.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…