Acasa Eveniment Pe DN 1 B, în județul Prahova, s-a răsturnat un… tanc!

Pe DN 1 B, în județul Prahova, s-a răsturnat un… tanc!

3 min read
0
0
65

Tancul care a căzut, miercuri, pe Drumul Naţional 1 B în judeţul Prahova se îndrepta către Centrul 102 Mentenanţă Bucov, pentru executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii, au anunţat reprezentanţii Ministerului Apărării Naţionale (MApN). Incidentul va fi cercetat de o comisie numită de Comandantul Centrului 102 Mentenanţă.

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova, tancul transportat pe trailer s-a desprins din cauza slabei asigurări a sistemului de fixare.

Conform unui comunicat de presă transmis, miercuri, de reprezentanţii MApN, vehiculul militar implicat în incidentul produs pe DN 1 B în judeţul Prahova este un obuzier autopropulsat de calibrul 122 mm.

”Din primele date, incidentul s-a produs ca urmare a desprinderii din sudură a unui ochi de împerechere fixat pe blindaj. Ca urmare a balansului rezultat, blindatul a ieşit cu o şenilă  în afara platformei, rămânând într-o poziţie semisuspendată. În urma incidentului nu s-au înregistrat victime şi nici alte pagube materiale”, a transmis MApN.

Vehiculul militar era transportat către Centrul 102 Mentenanţă Bucov, pentru executarea unor lucrări de întreţinere şi reparaţii.

Potrivit MApN, militarii care asigurau transportul au acţionat, conform procedurilor, pentru semnalarea incidentului în trafic şi au anunţat autorităţile competente.

”La faţa locului se va deplasa o comisie de cercetare administrativă numită de Comandantul Centrului 102 Mentenanţă, pentru stabilirea circumstanţelor producerii acestui incident”, mai spun reprezentanţii MApN.

Vor fi luate măsuri de repunere a blindatului pe platformă şi transportarea acestuia către unitatea de reparaţii.

Între timp, Centrul Infotrafic a anunţat că circulaţia în zonă a fost reluată.

Un tanc care era transportat pe un trailer de armată s-a desprins, miercuri, şi a alunecat pe carosabil, pe drumul naţional 1 B, în localitatea Loloiasca din judeţul Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Check Also

Cosmin Contra a convocat 19 stranieri pentru primele meciuri din Liga Naţiunilor

Selecţionerul Cosmin Contra a anunţat numele a 19 jucători care evoluează în afara Românie…