07 iulie, 2020
Acasa Sport Peluza Latină – 5 ANI de la înfiinţare

Peluza Latină – 5 ANI de la înfiinţare

4 min read
0
0
341

Duminică, la meciul dintre Petrolul Ploieşti şi ASU Poli Timişoara, scor 2-0 pentru echipa gazdă, (detalii AICI ), suporterii de la Peluză Latină au sărbătorit într-un mod ultras. Aceştia au afişat o scenografie demnă de marile stadioane ale lumii, scoţând în evidenţă “teama de Ploieşti“.

Cu tema „Dulce teamă de Ploieşti“, scenografia a fost realizată pe o pânză imensă pe care au fost desenate patru clădiri emblematice din Ploieşti, apoi în aer au fost lansate zeci de baloane roşii şi au fost aprinse câteva fumigene roşii.

Peluza Latină a explicat simbolistica scenografiei pe pagina de facebook:

„DULCE TEAMĂ DE PLOIEŞTI”

De curând, s-au împlinit 5 ani de la înfiinţarea Peluzei Latine, celebrată printr-o coregrafie care arată că Ploieştiul nu a cedat niciodată în faţa oricărui adversar, ba din contră a provocat teamă şi frică celor care au încercat să suprime un oraş în care fenomenul ULTRAS e pus la mare preţ.
Coregrafia a fost reprezentată de 4 clădiri simbolice ale oraşului Ploieşti (Catedrala, Muzeul Ceasului, Palatul Culturii şi Halele Centrale), din spatele lor ridicându-se un personaj (Clovnul Pennywise) din celebrul roman „IT” al lui Steven King, el fiind simbolul temerii şi al fricii. 
Înainte Latini, înainte ULTRAŞI!”

Un alt motiv de sărbătoare în sânul familiei “latinilor“a fost aniversarea celor 6 ANI de existenţa a grupării UNITED.

Gruparea United care face parte din Peluză Latină, a împlinit de curând 6 ani de la înfiinţare cu această ocazie membrii grupării au afişat două mesaje cu textul “Şase!, United“.

„În urmă cu şase ani, ne aşezam la o masă câţiva băieţi luând decizia de a ne muta în peluza a II-a. Timpul, răbdarea, sacrificiul şi pasiunea pentru Petrolul Ploieşti ne-a unit şi am reuşit să creştem din multe puncte de vedere.
Astăzi, după 6 ani, am reuşit să devenim o mare familie alături de celelalte grupări care s-au mutat alături de noi şi dedicat mişcării ultra’, astăzi sărbătorind de altfel şi 5 ani de Peluză Latină! Mai presus de toate, au fost demnitatea şi onoarea! Înainte, ultrași! Înainte, United! Înainte, Peluza Latină! Pentru scopul nostru comun: Petrolul Ploieşti!“ este mesajul grupării pe pagina acesteia de facebook.

N.R. Cu această ocazie, le dorim “latinilor“ MULT SUCCES în activitatea “ultras” şi să rămână mulţi ani alături de Petrolul Ploieşti.

Peluza Latină a sărbătorit în stil propriu împlinirea a 5 ANI de la înfiinţare
Peluza Latină a sărbătorit în stil propriu împlinirea a 5 ANI de la înfiinţare
Peluza Latină a sărbătorit în stil propriu împlinirea a 5 ANI de la înfiinţare
Gabi Dima
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Polițistă din Prahova, trimisă în judecată după ce a accesat ilegal baza de date

O poliţistă din judeţul Prahova a fost trimisă în judecată de către procurorii DIICOT din …