Acasa Justiție PERCHEZIŢIE LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE PROXENETISM

PERCHEZIŢIE LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE PROXENETISM

3 min read
0
0
79

33.000 de euro au fost ridicaţi de poliţişti şi un autoturism de lux a fost indisponibilizat, într-un dosar penal în care un bărbat, din Brăila a fost reţinut 24 de ore, pentru că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei de către patru femei.
La data de 25 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, sprijiniţi de luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Buzău, au efectuat o percheziţie domiciliară, în Brăila, la domiciliul unui bărbat, de 32 de ani, bănuit de proxenetism în formă continuată.
Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 – 2021, ar fi iniţiat relaţii sentimentale, determinând partenerele – patru femei, cu vârste cuprinse între 30 şi 39 de ani, să practice prostituţia, pe teritoriul Germaniei şi Austriei.
Acesta ar fi obţinut beneficii materiale şi financiare de aproximativ 920.000 de lei.
În urma percheziţiei efectuate, ieri, poliţiştii au ridicat înscrisuri, aproximativ 33.000 de euro, telefoane mobile şi alte medii de stocare. Totodată, a fost indisponibilizat un autoturism de lux.
De asemenea, a fost pus în executare un mandat de aducere, bănuitul fiind prins în trafic în Prahova şi condus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, pentru audieri.
În urma probatoriului administrat, în cauză s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore faţă de bănuit, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de proxenetism în formă continuată.
Astăzi, urmează să fie prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău, cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi sesizarea instanţei de judecată, în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă.
Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
La activităţi au participat şi poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Guvernul ia în calcul înăsprirea restricțiilor

Guvernul ia în calcul modificarea restricțiilor de circulație, din cauza creșterii numărul…