Acasa Eveniment Percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Prahova, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

Percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Prahova, într-un dosar de contrabandă cu ţigări

1 min read
0
0
165

Poliţiştii efectuează, luni dimineaţa, 27 de percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov, Giurgiu şi Prahova, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete, informează Poliţia Capitalei.
Potrivit sursei citate, la acţiune participă peste 130 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB), sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.
„Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1, cu sprijinul Serviciului Omoruri şi al Serviciului pentru Acţiuni Speciale, pun în aplicare 27 de mandate de percheziţie, atât la domiciliile cât şi la adresele folosite de suspecţi pentru depozitarea ţigaretelor provenite din contrabandă”, arată sursa citată.
Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…