Acasa Justiție Percheziţii în Prahova și Dâmbovița la traficanţi de droguri de risc şi mare risc – VIDEO

Percheziţii în Prahova și Dâmbovița la traficanţi de droguri de risc şi mare risc – VIDEO

2 min read
0
0
131

Poliţiştii şi procurorii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat, miercuri, 21 de percheziţii în judeţele Prahova şi Dâmboviţa într-un dosar de trafic de droguri de risc şi de mare risc, o sută de persoane urmând a fi duse la audieri.
Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, începând cu luna mai a acestui an, mai multe persoane ar fi comercializat substanţe cu efect psihoactiv, iar unele dintre acestea ar fi cultivat cannabis indoor şi outdoor.
Persoanele bănuite ar fi acţionat, cu preponderenţă, în localităţile limitrofe municipiului Ploieşti, dar şi în judeţul Dâmboviţa, până în prezent, fiind identificaţi aproximativ 80 de consumatori.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate aproximativ 500 grame de cannabis, 52 comprimate MDMA, un solar în care se afla o cultură formată din 15 plante de cannnabis, două instalații pentru cultivarea indoor a cannabisului, ustensile pentru consum, cântare electronice de precizie, diferite sume de bani (în total 51.840 lei, 1.890 euro, 260 lire sterline), o pușcă de vânătoare cu 6 cartușe și încărcător, precum și un pistol cu glonț, de calibru 9 mm, fără muniție, ambele deținute ilegal.
Acţiunea a beneficiat de sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale şi Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti.
În activităţi au fost angrenaţi jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, precum şi cei din cadrul Inspectoratelor de Jandarmi Judeţene Prahova şi Dâmboviţa.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

La Ploiești, iluminatul public festiv de sărbători va fi aprins marți, 30 noiembrie

Momentul oficial de deschidere a iluminatului public ornamental de sărbători, în municipiu…