Acasa Justiție Percheziții la hoții de lemne din județul Prahova. 10 persoane aduse la audieri

Percheziții la hoții de lemne din județul Prahova. 10 persoane aduse la audieri

2 min read
0
0
94

Polițiștii prahoveni efectuează, joi dimineață, percheziții domiciliare într-un dosar de tăieri ilegale de arbori și sustragere de material lemnos, zece persoane urmând a fi duse la audieri.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, descinderile au loc la adrese din comuna Iordăcheanu, satul Vărbila.

„Din cercetări a reieșit că, în decursul ultimei luni, persoanele bănuite ar fi tăiat ilegal și sustras arbori de pe raza Ocolului Silvic Vărbila. Ulterior, materialul lemnos ar fi fost comercializat, fără forme legale, către mai multe persoane din localitate. Până la acest moment, polițiștii au indisponibilizat mai multe motoferăstraie, topoare și căruțe utilizate în activitatea infracțională, precum și diverse cantități de material lemnos, identificate la domiciliile bănuiților”, arată sursa citată.

Zece persoane vor fi duse la sediul Poliției pentru audieri. Până la această oră, polițiștii au indisponibilizat mai multe motoferăstraie, topoare și căruțe utilizate în activitatea infracțională, precum și diverse cantități de material lemnos, identificate la domiciliile bănuiților.

Perchezițiile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului de Acțiuni Speciale din IJP Prahova și beneficiază de suportul tehnic al Direcției de Acțiuni Speciale din IGPR, la acțiune participând, de asemenea, jandarmi și reprezentanți ai Ocolului Silvic Vărbila.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Renunţarea la schimbarea orei de vară şi protecţia drepturilor de autor în mediul online și interzicerea produselor din plastic de unică folosinţă pe agenda noii sesiuni a PE

Renunţarea la schimbarea orei de vară începând cu 2021, noi reguli privind protecţia drept…