Acasa Justiție Percheziții la mai multe firme care produc și comercializează băuturi alcoolice, inclusiv în Prahova

Percheziții la mai multe firme care produc și comercializează băuturi alcoolice, inclusiv în Prahova

2 min read
0
0
190

În această dimineață au loc mai multe percheziții ale procurorilor DNA, în 28 de locații din Capitală, Prahova, Constanța, Ilfov și Buzău, aceștia vizând mai multe firme care produc și comercializează băuturi alcoolice. Potrivit unor surse judiciare, prejudiciul estimat este de aproximativ 600 milioane lei, într-un dosar privind fapte comise în perioada 2010-2014, asimilate infracțiunilor de corupție și evaziune fiscală.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciunea săvârșirii, în perioada 2010 — 2014, a unor infracțiuni asimilate infracțiunilor de corupție și de evaziune fiscală. În cursul dimineții de 17 octombrie, ca urmare a autorizării de către instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 28 locații situate în municipiul București și în mai multe localități din județele Constanța, Ilfov, Buzău și Prahova, reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice”, se arată într-un comunicat al DNA.

Potrivit unor surse, percheziţiile se desfășoară la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile administratorilor, fiind vizate firme din industria viticolă. Dosarul este instrumentat de structura centrală a DNA, fiind, prin prisma prejudiciului şi a modului de operare, unul din cele mai importante din ultima perioadă. Mai multe persoane vor fi aduse la Bucureşti pentru audieri.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noi date privind desfăşurarea cursurilor

Un număr de 305 de unităţi de învăţământ din ţară desfăşoară cursuri potrivit Scenariului …