Acasa Eveniment Percheziţii la persoane bănuite de furt prin „metoda pomana”

Percheziţii la persoane bănuite de furt prin „metoda pomana”

2 min read
0
0
140

Poliţiştii din Prahova, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române, efectuează, joi dimineaţa, opt percheziţii la persoane bănuite de furt prin „metoda pomana”, cauzând un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.
Potrivit unui comunicat de presă al IGPR, din cercetări a rezultat că, în perioada august – octombrie 2018, persoanele în cauză, sub pretextul că intenţionează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuinţe.
După ce ar fi reuşit să pătrundă înăuntru, acestea ar fi oferit şi o sumă de bani cu acelaşi titlu, însă ar fi înmânat persoanelor vătămate o bancnotă de valoare mare, solicitând un rest de bani, pentru a identifica locul unde sunt ţinuţi banii în locuinţe.
Ulterior, ar fi creat un pretext pentru a distrage atenţia persoanelor vătămate, una dintre persoanele bănuite reuşind să sustragă restul de bani.
Prin activitatea infracţională, ar fi fost cauzat un prejudiciu de aproximativ 100.000 de lei.
Şapte persoane vor fi fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale, se mai arată ăn comunicat
La activităţi participă şi jandarmi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Autostrada Comarnic-Braşov va avea finanțare europeană

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, dă asigurări că autostrada Comarnic-Braşov va fi c…