Acasa Eveniment PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACŢIUNI SILVICE

PERCHEZIŢII LA PERSOANE BĂNUITE DE INFRACŢIUNI SILVICE

2 min read
0
0
11

Poliţiştii din Prahova şi din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au efectuat 4 percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi comis delicte silvice, în urma cărora au fost indisponibilizate 5 mijloace de transport, unelte şi material lemnos.
La data de 4 ianuarie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova şi Direcţiei Operaţiuni Speciale a Poliţiei Române au efectuat 4 percheziţii domiciliare în comuna Brazi, la locuinţele unor persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni silvice.
Din cercetări a reieşit că, în perioada octombrie 2017 – ianuarie 2018, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept şi ar fi sustras material lemnos din păduri situate între localităţile Stejaru şi Varniţa.
Ulterior, lemnul ar fi fost vândut unor persoane, care l-ar fi folosit la încălzirea locuinţelor.
În urma percheziţiilor, poliţiştii au indisponibilizat un autoturism, 4 atelaje, 15 unelte şi material lemnos de esenţă stejar, frasin şi carpen.
Au fost puse în aplicare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.
La percheziţii au participat jandarmi.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Check Also

niMicul „terorist” care a amenințat cu bombe la Spitalul Judeţean şi la un supermarket din Ploiești, reținut de polițiștii prahoveni

Un bărbat, de 34 ani, din Câmpina, este principalul suspect al ameninţărilor cu bombă de l…