Acasa Justiție Percheziţii la persoane suspectate că vindeau droguri elevilor

Percheziţii la persoane suspectate că vindeau droguri elevilor

2 min read
0
0
269

Procurorii şi poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Dâmboviţa au efectuat, joi, şapte percheziţii la persoane suspectate că vindeau droguri către elevi din Târgovişte şi Bucureşti.

Conform unui comunicat al DIICOT transmis joi, descinderile au fost efectuate în Bucureşti, şapte persoane fiind duse la audieri.
„În cauză s-a stabilit faptul că, pe raza municipiului Târgovişte, mai multe persoane desfăşoară activităţi infracţionale din sfera traficului de droguri de risc, comercializând cannabis către elevi ce urmează cursurile şcolare ale diverselor unităţi de învăţământ de pe raza municipiilor Bucureşti şi Târgovişte. În urma percheziţiilor, au fost ridicate 7 telefoane mobile, 2 recipiente ce conţineau resturi de materie vegetală şi un plic susceptibil a conţine mai multe seminţe dintr-o plantă toxică cu puternic efect halucinogen”, precizează sursa citată.
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul General al Poliţie Române, investigaţiile în cauză au vizat un bărbat din Bucureşti bănuit de comercializarea de droguri de risc şi de mare risc care ar avea legături cu alte şase persoane tot din Capitală.
Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul BCCO Bucureşti şi BCCO Ploieşti şi a jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenţie a Jandarmeriei Bucureşti, iar suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

PERCHEZIŢIE LA UN BĂRBAT BĂNUIT DE PROXENETISM

33.000 de euro au fost ridicaţi de poliţişti şi un autoturism de lux a fost indisponibiliz…