Acasa Justiție Percheziţii la suspecţi de trafic de droguri de pe Valea Prahovei

Percheziţii la suspecţi de trafic de droguri de pe Valea Prahovei

3 min read
0
0
113

Poliţiştii şi procurorii de combatere a criminalităţii organizate au efectuat, marţi, 11 percheziţii domiciliare, în Prahova şi Braşov, la persoane bănuite că au vândut droguri de risc şi mare risc în staţiunile de pe Valea Prahovei.

Potrivit unor comunicate emise de Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova şi DIICOT, din cercetări a reieşit faptul că membrii grupării ar fi comercializat canabis, cocaină, MDMA şi amfetamină către diverşi consumatori, până în prezent fiind identificate 60 de persoane care s-ar fi aprovizionat cu droguri pentru consum de la aceştia.
„În cauză s-a reţinut faptul că mai multe persoane au desfăşurat activităţi de deţinere şi comercializare de droguri de risc şi mare risc către diverşi consumatori de pe raza localităţilor Sinaia, Azuga şi Buşteni, la preţul de 60 lei gramul de canabis, 60 lei comprimatul de ecstasy şi 100 de euro gramul de cocaină”, spun anchetatorii.
În urma percheziţiilor domiciliare, au fost descoperite şi ridicate: aproape 250 de grame de cannabis, 15 grame de ketamină, 10 grame de amfetamină, 7 comprimate MDMA, un gram de cocaină, un timbru LSD, 7 grindere, 3 cântare electronice, 11 telefoane mobile, 3 pistoale cu aer comprimat, 2 manşoane pentru pistol cu aer comprimat, ambalaje pentru consumul şi distribuţia drogurilor, precum şi diferite sume de bani.
La audieri vor fi duse 72 de persoane.
La activităţi au participat procurorii DIICOT Ploieşti împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Ploieşti, jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile „Matei Basarab” Ploieşti şi Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Braşov.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anchetă a Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionului aterizat forţat pe un câmp

O anchetă a fost deschisă de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploieşti în cazul avionu…