Acasa Eveniment Percheziţii la un centru de plasament din Ploieşti

Percheziţii la un centru de plasament din Ploieşti

2 min read
0
0
359

Poliţiştii din Prahova au efectuat, marţi, patru percheziţii la Centrul „Sfântul Andrei” din Ploieşti, în care sunt găzduiţi copii cu handicap, existând suspiciuni că angajaţii sustrăgeau din hrana copiilor şi erau violenţi cu ei. Cincisprezece persoane au fost duse la audieri, în dosarul în care se fac cercetări pentru purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Prahova au făcut, marţi, patru percheziţii în Ploieşti, la un complex de servicii şi la domiciliile unor persoane bănuite de purtare abuzivă şi rele tratamente aplicate minorului.

”Din cercetări a reieşit că, în cursul anului curent, persoanele în cauză, aflate în exercitarea atribuţiilor de serviciu, ar fi pus în primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală sau morală a mai multor minori, prin măsuri sau tratamente de orice fel. În urma percheziţiilor, au fost ridicate înscrisuri, în vederea continuării cercetărilor”, au transmis poliţiştii din Prahova.

Surse din cadrul anchetei au precizat că percheziţiile au avut loc la Centrul „Sfântul Andrei” din Ploieşti, existând suspiciuni că angajaţii sustrăgeau din hrana copiilor şi erau violenţi cu ei.

În urma percheziţiilor, 15 persoane au fost duse la sediul Poliţiei, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale.

Centrul se află în subordinea DGASPC Prahova şi are peste 70 de locuri, găzduind în special copii cu diverse handicapuri.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Federațiile sindicale din Poliția Penitenciară au organizat mitinguri de protest

Organizațiile sindicale din Poliția Penitenciară, reprezentând 85% din totalul personalulu…