Acasa Eveniment Percheziții în Prahova la persoane bănuite de furturi din locuințe

Percheziții în Prahova la persoane bănuite de furturi din locuințe

2 min read
0
0
207

Astăzi, polițiștii constănțeni și cei ai Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române au efectuat 22 percheziții la persoane bănuite că ar fi creat un prejudiciu de peste 300.000 de euro, prin furturi din locuințe. Au fost puse în executare 30 mandate de aducere.

La data de 20 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, sub coordonarea procurorului învestit în cauză din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța au efectuat 22 percheziții domiciliare pe raza județelor Prahova și Ilfov la persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

De asemenea, au fost puse în aplicare 30 mandate de aducere a unor persoane, în vederea audierii acestora și dispunerii măsurilor legale.

Din cercetări a reieșit că, începând cu data de 15 aprilie a.c., membrii grupului infracțional acționau pe raza mai multor județe din țară. Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este de peste 300.000 de euro.

La acțiune au participat și polițiștii Direcției Operațiuni Speciale, Serviciului de Intervenție și Acțiuni Speciale și colegii structurilor teritoriale de investigații criminale din inspectoratele de poliție județene Prahova și Ilfov.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Viorel Moldovan – noul antrenor principal al echipei Petrolul Ploieşti

Tehnicianul Viorel Moldovan a fost instalat, duminică, în funcţia de antrenor principal al…