Acasa Eveniment Persoană trimisă în judecată de DGA Prahova

Persoană trimisă în judecată de DGA Prahova

2 min read
0
0
48

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție (DGA) — Serviciul Județean Anticorupție (SJA) Prahova au pus în aplicare mandatul de aducere emis de procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova, față de suspecta A.M.A. cercetată pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

În fapt, la data de 19.07.2017, suspecta a pretins și primit de la denunțătoarea R.G.T. suma de 5.000 lei, lăsând să se creadă că are influență asupra unor funcționari din cadrul ANAF Ploiești, pentru ca societatea administrată de martora denunțătoare să nu fie controlată și sancționată de această instituție. Ulterior, pe data de 20.07.2017, în realizarea aceleiași rezoluții infracționale, a pretins și primit de la aceeași persoană suma de 1.500 euro, lăsând să se creadă că are influență asupra unor procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești, pentru o soluție favorabilă într-un dosar penal.

Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Prahova a dispus față de inculpata A.M.A. punerea în mișcare a acțiunii penale pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de influență și s-a luat măsura controlului judiciar față de aceasta, pentru o perioadă de 60 zile.

Pentru punerea în executare a mandatului de aducere s-a beneficiat de sprijinul IJP Prahova — Serviciul de Investigare a Criminalității Economice.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Anomalie pe sistematizare la intersecția strazilor Mircea cel Bătrân cu Armași

În urma mai multor sesizări, pe parte de sistematizare, din partea cetățenilor din zona Mi…