Acasa Social Peste 1,5 milioane de lei alocați pentru achiziționarea de aparatură specială la Spitalul Județean Ploiești

Peste 1,5 milioane de lei alocați pentru achiziționarea de aparatură specială la Spitalul Județean Ploiești

2 min read
0
0
213

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a anunțat pe pagina personală de Facebook faptul că executivul județean a alocat 1,513 milioane pentru achiziționarea de aparatură specială la Spitalul Județean Ploiești, pentru ca medicii să fie pregătiți să facă față epidemiei cu coronavirus.

”1,513 milioane de lei alocați de Consiliul Judetean Prahova pentru achiziționarea de aparatură specială la Spitalul Județean Ploiești pentru a fi pregătiți să facem față epidemiei cu coronavirus, astfel:

• Un aparat de analiză a probelor biologice prin tehnica Real Time PCR, cu care va putea fi diagnosticată rapid o eventuală infectare cu coronavirus (400.000 lei);

• 10 ventilatoare de înaltă performanță cu conectare la sursă de oxigen (601.000 lei);

• un sistem destinat monitorizării funcțiilor vitale ale pacienților internați la Terapie Intensivă, format din monitoare (215.000 lei);

• stație centrală de monitorizare a pacienților (297.000 lei).

Muțumesc colegilor consilieri județeni că au votat în unanimitate pentru acest proiect și pentru participarea la ședința convocată de îndată.

Până în prezent, în Prahova a fost confirmat un singur caz de infectare cu coronavirus, fiind vorba despre tânărul venit din Italia, carantinat la Bușteni. Starea lui este bună, din fericire!

Voi continua să vă țin la curent și vă rog, încă o dată, să respectați riguros recomandările specialiștilor!”, a scris Bogdan Toader pe pagina personală de Facebook.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…