Acasa Social Peste 2.500 de candidați au trecut de probele eliminatorii pentru admiterea la Școala de Poliție Câmpina. Azi, proba scrisă

Peste 2.500 de candidați au trecut de probele eliminatorii pentru admiterea la Școala de Poliție Câmpina. Azi, proba scrisă

4 min read
0
0
374

Vineri, 17 ianuarie, s-au încheiat probele eliminatorii la Școala de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr” din Câmpina, iar candidații care au reușit să treacă de aceste probe vor susține astăzi, 19 ianuarie, proba scrisă la limba română și o limbă străină.

După contravizita medicală și testarea aptitudinilor fizice, dintre cei 3.855 candidați au rămas în concurs 2.523 de pretendenți la cele 765 locuri disponibile în această sesiune de admitere.

Pentru sesiunea de admitere ianuarie 2020, la Școala de Poliție din Câmpina s-au înscris 3.855 candidați, dintre care 1.364 fete și 2.491 băieți. Din totalul candidaților, 1.332 nu au trecut de probele eliminatorii.

Potrivit informațiilor furnizate de purtătorul de cuvânt al Școlii de Poliție ”Vasile Lascăr” Câmpina, Beatrice Melincianu, au rămas în concurs pentru proba scrisă 2.523 candidați, dintre care 389 fete și 2.134 băieți. Prin urmare, au picat la probele eliminatorii, cu precădere la cea sportivă, 975 de fete și 357 băieți.
Proba de verificare a cunoștințelor se va desfășura pe parcursul a trei ore (10.00-13.00), în mai multe locații – la sediul Școlii de Poliție, la Școala Centrală Câmpina, la Colegiul Național “Nicolae Grigorescu” și la Liceul Tehnologic “Constantin Istrati”.

Evaluarea și notarea lucrărilor se vor face imediat după expirarea timpului alocat probei scrise, în sala de examen, în prezența candidaților.

Luni, 20 ianuarie, vor fi afișate rezultatele, iar în termen de 24 de ore de la afișare se vor putea depune contestațiile, urmând ca, după alte 24 de ore, să fie anunțate rezultatele finale.

Din cele 765 locuri pentru admiterea de iarnă de la Școala de Poliție din Câmpina, 700 sunt pentru agenți de poliție în structurile IGPR, 20 sunt pentru Direcția Generală de Pașapoarte (DGP), 2 locuri pentru Direcția Generală Anticorupție (DGA), 2 la Centrul Național pentru Sistemul de Informații Schengen (CNSIS), 3 pentru Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare Vehicule (DRPCIV), 25 locuri pentru Inspectoratul General de Imigrări (IGI), un loc pentru Centrul de Psihosociologie (CPS), un loc pentru Direcția Generală Afaceri Europene, Schengen și Relații Internaționale și 11 locuri la Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” (AIC).

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Social

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Trei bărbaţi urmăriţi în cazul tentativei de omor din Chiajna, prinşi într-o cabană din Prahova

Trei bărbaţi care erau daţi în urmărire generală în cazul tentativei de omor, petrecută pe…