Acasa Sport Petrolul învinge și pe Aerostar Bacău, și urcă pe locul 3 în clasamentul Ligii a 2-a

Petrolul învinge și pe Aerostar Bacău, și urcă pe locul 3 în clasamentul Ligii a 2-a

3 min read
0
0
95

Petrolul a reușit o nouă victorie, de această dată cu Aerostar Bacău, urcând totodată pe podiumul eșalonului secund. “Lupii galbeni” au câștigat cu scorul de 2-0, ambele goluri fiind marcate în prima repriză, de către Saim Tudor (min. 30) și Dan Bucșa (min. 38).

După victoria cu Universitatea Cluj, de acasă, elevii lui Gheorghe Mulțescu aveau o singură variantă la Bacău: cele tri puncte.

Petrolul a început jocul în forcing, presând încontinuu defensiva băcăuană, făcând ca fundaș gazdelor, Ionuț Tenea, să-și înscrie în proprie poartă chiar în debutul întâlnirii, dar Aerostar a rezistat timp de treizeci de minute, când Arnăutu a șutat de la peste douăzeci de metri și, cu ajutorul lui Potcoavă, Saim Tudor a marcat.

Simțind punctal slab al celor de la Aeorstar, “lupii” au reușit să-și mărească avantajul pe tabela de marcaj: Marinescu a executat precis o lovitură liberă de la douăzeci și cinci de metri, Potcoavă a respins balonul în bară, iar Bucșa, aflat pe fază, a trimis cu capul în poarta goală.

În partea secundă, Petrolul nu a mai forțat, fiind avantajată de cele două goluri marcate, astfel încât i-a permis Aerostarului să urce în defensiva sa, fără vreo ocazie notabilă la poarta lui Cezar Lungu, însă.

Așadar, cu victoria de la Bacău, petroliștii au acumulat 59 de puncte în clasamentul Ligii 2, urcând totodată pe locul trei, la cinci puncte în spatele liderului Academica Clinceni și unul singur în urma ocupantei poziției secunde, Chindia Târgoviște.

Miercuri, Petrolul va întâlni pe stadionul “Ilie Oană”, într-un joc contând pentru etapa a 29-a, pe FC Argeș, partidă ce va începe la ora 19:00.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Dosar penal pentru patru persoane din Bălțești, aflate în izolare, care au asistat la un scandal în stradă

Poliţiştii au deschis dosar penal pe numele a patru persoane care se aflau în izolare şi c…