Acasa Sport Petrolul Ploieşti se reuneşte la 25 mai pentru reluarea pregătirilor. Vezi pregătirea lupilor online

Petrolul Ploieşti se reuneşte la 25 mai pentru reluarea pregătirilor. Vezi pregătirea lupilor online

3 min read
0
0
266

Clubul Petrolul Ploieşti a anunţat, sâmbătă, că echipa se va reuni la 25 mai pentru reluarea pregătirilor, după pauza cauzată de pandemia de coronavirus.

“După ce au fost stabilite coordonatele în ceea ce priveşte continuarea sezonului la nivelul eşalonului secund, oficialii clubului nostru au făcut planul pentru reluarea pregătirilor. Astfel, reunirea echipei a fost programată pentru data de 25 mai, atunci când, după testarea pentru Covid 19, se va intra într-un cantonament de două săptămâni. Stagiul se va desfăşura pe plan local, cu respectarea tuturor protocoalelor medicale aflate în vigoare”, se arată pe site-ul grupării Petrolul.

Clubul a precizat că programul poate suferi modificări, în funcţie de evoluţia pandemiei şi de eventualele măsuri luate, pe parcurs, de către autorităţi.

În urma consultărilor dintre Federația Română de Fotbal și reprezentanții cluburilor din eșalonul secund a fost stabilit modul prin care se va finaliza actualul sezon al Ligii 2 Casa Pariurilor.

Astfel, cu votul majorității, s-a  convenit ca primele șase echipe clasate în momentul întreruperii competiției, singurele de altfel care și-au depus și dosarele de licențiere pentru viitoarea ediție a Ligii I, să meargă într-un play-off, acolo unde vor lupta pentru cele două poziții direct promovabile, precum și pentru locul de baraj.

Cele șase formații vor intra în această fază cu punctele înjumătățite:

– UTA Arad (25 puncte); CS Mioveni (20 puncte); AFC Turris-Oltul Tr. Măgurele (20 puncte); FC Argeș (19 puncte); FC Petrolul (19 puncte); Rapid București (19 puncte).

Fiecare formație va disputa câte cinci meciuri, primele trei clasate urmând să evolueze de trei ori pe teren propriu și de două ori în deplasare. Cele cinci etape vor fi programate pe datele de 4 iulie, 11 iulie, 18 iulie, 25 iulie și 01 august, urmând ca barajul pentru promovarea în primul eșalon să se desfășoare pe data de 05 august.

Până pe 25 mai, petroliștii își vor continua antrenamentele de la distanță, prin intermediul aplicațiilor on-line, așa cum puteți vedea în imaginile de mai jos:

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Toate dosarele de pensionare vor fi analizate pentru recalculare

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, miercuri, că legea pensiilor va suferi modifi…