Acasa Sport Petrolul renunță la un jucător care are probleme medicale

Petrolul renunță la un jucător care are probleme medicale

2 min read
0
0
38

FC Petrolul Ploieşti anunţă că a trebuit să pună capăt colaborării cu jucătorul brazilian Jean Theodoro Sobrinho, cel care se alăturase echipei la începutul perioadei de pregătire din această vară.

În momentul sosirii la Ploieşti, Jean Theodoro a efectuat un control medical şi o serie de analize specifice ce nu au scos în evidenţă probleme de natură medicală. Ulterior, testele efectuate la Institutul Naţional de Medicină Sportivă din Bucureşti au indicat faptul că fotbalistul brazilian nu poate primi viza medicală, lucru confirmat şi de investigaţiile amănunţite efectuate, pe parcursul săptămânii trecute, la solicitarea clubului, de către un institut de specialitate din Capitală.

În aceste condiţii şi având în vedere imposibilitatea Institutului Naţional de Medicină Sportivă de a-i acorda, în acest moment, jucătorului viza necesară pentru a-şi continua activitatea sportivă, FC Petrolul Ploieşti s-a văzut nevoită să încheie prematur contractul cu Jean Theodoro Sobrinho.

În vârstă de 25 de ani, fotbalistul brazilian, format la Corinthians, a evoluat ultima dată la Zimbru Chişinău, în sezonul 2016/2017.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Miniştrii Comerţului din ţările membre UE se reunesc, vineri, la Palatul Parlamentului

Miniştrii Comerţului din ţările membre ale Uniunii Europene (UE) se reunesc, vineri, la Pa…