Acasa Eveniment Ploi, ninsori şi vânt până sâmbătă dimineaţă

Ploi, ninsori şi vânt până sâmbătă dimineaţă

2 min read
0
0
245

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă vreme rea în umătoarele zile. Informarea este valabilă începând cu joi, 06 aprilie, ora 16.00 până sâmbătă, 08 aprilie, ora 09.00. În intervalul menționat, vor fi precipitații mai ales în regiunile nordice, estice și centrale, precum și la munte, unde se vor cumula cantități de 15…20 l/mp și izolat 25 l/mp.

a1

Vor fi ploi, mai ales averse și se vor semnala descărcări electrice, iar în Maramureș și Transilvania, începând cu dimineața zilei de vineri (7 aprilie) temporar precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare.

În zona montană vor predomina ninsorile, se va depune strat nou de zăpadă, mai ales la altitudini de peste 1 500 m, iar vântul va avea intensificări cu viteze de peste 70…80 km/h, viscolind și spulberând zăpada, în special pe crestele Carpaților Meridionali și de Curbură.

nei

Intensificări ale vântului vor fi și în restul teritoriului, cu rafale de până la 50…60 km/h.

Notă: În cursul nopților de vineri spre sâmbătă (7/8 aprilie) și sâmbătă spre duminică (8/9 aprilie) se va produce brumă local în Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Munteniei și pe arii restrânse în rest.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alexandru Rafila comentează cele mai răspândite mituri despre coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a comentat v…