Acasa Politică PLOIEȘTENI, A APĂRUT PARTIDUL INDEPENDENT „PRAHOVA ÎN ACȚIUNE”!

PLOIEȘTENI, A APĂRUT PARTIDUL INDEPENDENT „PRAHOVA ÎN ACȚIUNE”!

2 min read
0
0
177

Tribunalul Bucureşti a dispus înregistrarea primei formațiuni politice independente prahovene, Partidul Prahova în Acțiune, în Registrul Partidelor Politice.
Partidul Prahova în Acțiune este o organizație locală, de centru, independentă, care îşi desfăşoară activitatea la nivelul Județului Prahova. Conducerea acestui partid își propune o implicare activă în viața politică şi aplicarea de soluții eficiente pentru dezvoltarea comunității.
Se va pune accentul pe oameni, pe mediul antreprenorial şi pe organizațiile non-guvernamentale.

Colaborarea dintre administrație şi acestea fiind cheia pentru dezvoltarea sustenabilă a unei comunități.
Partidul va candida la alegerile locale din anul 2020, nu doar cu un program politic cinstit, ci şi cu o echipă de oameni competenți, de bună-credință.
Proiectele pentru oameni vor fi construite local, fără directive venite „de sus”, astfel încât resursele financiare să fie atrase şi folosite cu înțelepciune.
„Politica este singurul mod prin care ne putem influența felul în care trăim, iar crezul nostru este că aceasta trebuie făcută de jos în sus, de la bază către centru, mai aproape de nevoile şi aşteptările cetățenilor. De aceea, drumul nostru comun este deschis tuturor celor care doresc să se implice în dezvoltarea comunităților în care s-au născut, trăiesc sau muncesc. Menirea noastră este să demonstrăm că politica adevărată se face prin construcţia ideilor, nu prin atacuri personale, prin unitate, nu prin dezbinare.”, a declarat Președintele Comitetului de Inițiativă,  Răzvan Stănciulescu.

 

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alexandru Rafila comentează cele mai răspândite mituri despre coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a comentat v…