Acasa Diverse Polițist din Oneşti arestat pentru 30 de zile

Polițist din Oneşti arestat pentru 30 de zile

4 min read
0
0
677

Un agent de poliţie judiciară din Oneşti a fost prins în flagrant când primea bani de la autorul unui accident rutier, soldat cu rănirea a două persoane. În faţa probelor, Tribunalul Bacău a dispus arestarea preventivă a lui Gheorghe Saghin pentru 30 de zile. Potrivit comunicatului procurorilor, în dosarul nr. 68/P/2017 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău se efectuează cercetări faţă de inculpatul Saghin Gheorghe, agent de poliţie judiciară din cadrul Poliţiei mun. Oneşti – Biroul Poliţiei Rutiere, pentru săvârşirea infracţiunii de luare de mită.
„În fapt, s-a reţinut că la data de 04.01.2017, numitul D.G.M. a provocat un accident rutier în mun. Oneşti, soldat cu rănirea uşoară a două persoane. Cauza a fost înregistrată la Poliţia mun. Oneşti – Biroul Poliţiei Rutiere, fiind repartizată spre soluţionare inculpatului Saghin Gheorghe.  La data de 23.02.2017, numitul D.G.M. a fost abordat de către inculpat, care i-a propus ca, în cazul în care doreşte o soluţionare rapidă a cauzei şi, implicit, recuperarea permisului de conducere, să îi remită o sumă de bani, pe care inculpatul a raportat-o la veniturile presupuse ale lui D.G.M., respectiv la suma de 1.500 de euro, acesta pretinzând jumătate din această valoare.
La data de 27.02.2017, în urma unei înţelegeri prestabilite, numitul D.G.M. s-a prezentat la Poliţia mun. Oneşti – Biroul Poliţiei Rutiere, unde a purtat discuţii cu inculpatul Saghin Gheorghe, predându-i acestuia suma de 2.600 lei. Conform probelor administrate până în prezent, suma de 100 lei ar reprezenta contravaloarea unei chitanţe achitate de agentul de poliţie în numele martorului la serviciul de medicină legală, diferenţa de 2.500 lei reprezentând suma de bani pretinsă pentru soluţionarea cauzei.  Cu aceeaşi ocazie, a fost realizat flagrantul, inculpatul fiind identificat cu suma de bani susmenţionată asupra sa. La data de 28.02.2017, inculpatul Saghin Gheorghe a fost arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile.
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău au beneficiat de sprijinul D.G.A. Bacău şi B.O.S. Bacău“, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bacău.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Diverse

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…