Acasa Justiție Polițist local cercetat pentru trafic de influență

Polițist local cercetat pentru trafic de influență

2 min read
0
0
166

La data de 06.10.2016, ofițerii de poliție judiciară ai Direcției Generale Anticorupție — Serviciului Județean Anticorupție (S.J.A.) Botoșani, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani au efectuat o percheziție domiciliară, fiind vizată P.L., polițist local al Poliției Locale Botoșani, cercetată într-un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de influență în formă continuată.

În fapt, o persoană a depus denunț la sediul SJA Botoșani prin care sesiza faptul că P.L. a solicitat și primit suma de 1500 euro pentru a interveni la anumite persoane din conducerea Poliției Locale Botoșani în vederea angajării denunțătorului ca polițist local.

Cu ocazia percheziției au fost identificate înscrisuri care au permis extinderea cercetărilor, fiind înregistrate încă trei denunțuri privind alte fapte de trafic de influență.

În cauză, procurorul a dispus reținerea numitei P.L. pentru o perioadă de 24 de ore, iar astăzi va fi prezentată instanței cu propunere de arestare preventivă.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Justiție

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Război politic pentru amânarea alegerilor parlamentare

O lege trecută de CCR și aflată pe masa președintelui spre promulgare ar putea să dea pest…