Acasa Eveniment Polițiștii prahoveni au reținut un bărbat bănuit de tâlhărie și viol

Polițiștii prahoveni au reținut un bărbat bănuit de tâlhărie și viol

5 min read
0
0
168

Un bărbat de 35 de ani, din judeţul Buzău, a fost arestat sâmbătă după ce a comis o serie de tâlhării şi infracţiuni cu violenţă. Printre altele, individul şi-a bătut un cunoscut după care i-a violat concubina şi a obligat-o să-l însoţească la Sinaia.

Poliţiştii din Buzău au demarat cercetări după ce, vineri dimineaţă, un bărbat de 34 de ani, din comuna Merei, a sunat la 112 şi a sesizat că a fost victima unei agresiuni.
Din cercetările efectuate a rezultat că bănuit de comiterea faptei este un bărbat, de 35 de ani, din comuna Smeeni, judeţul Buzău, care, în noaptea de 31 ianuarie spre 1 februarie, ar fi mers la domiciliul reclamantului pentru clarificarea unor neînţelegeri legate de restituirea unei sume de bani.
Ulterior, discuţiile au degenerat, iar tânărul de 35 de ani l-ar fi agresat pe bărbatul din Merei şi, sub ameninţări, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu concubina acestuia.
La plecare, acesta ar fi luat mai multe bunuri şi sume de bani din locuinţă şi ar fi forţat-o pe femeie să-l însoţească, ameninţând-o cu acte de violenţă.
Ăn urma cercetărilor, s-a stabilit că bărbatul din Smeeni ar fi agresat, în cursul aceleiaşi zile, pe fondul unei altercaţii spontane, un alt tânăr, pe care îl întâlnise în zona gării din municipiul Buzău.
Tot în cursul zilei de vineri, agresorul ar fi sustras dintr-o societate, din comuna Săhăteni, mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat la 15.000 de lei.
De asemenea, în urma cercetării la faţa locului, poliţiştii buzoieni au stabilit că bănuitul s-a deplasat, împreună cu tânăra violată, în Sinaia.
Cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova, bărbatul de 35 de ani a fost depistat în Sinaia şi a fost ridicat cu intervenţia Serviciului pentru Acţiuni Speciale dintr-o unitate de cazare din staţiunea prahoveană, unde se cazase împreună cu femeia de 26 de ani.
El a fost preluat şi condus pentru audieri la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.
Împotriva lui a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice, furt calificat, distrugere, violare de domiciliu, tâlhărie calificată şi lipsire de libertate.
Bărbatul a fost prezentat parchetului cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi urmare sesizării instanţei, judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.
Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Decizia CAB privind carantina de la Gornet, nelegală!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) consideră că decizia Curţii de Apel Bucureş…