Acasa Eveniment POLIȚISTUL CARE L-A ÎNFRUNTAT PE LUCICĂ RĂDULESCU A FOST APĂRAT DE BODYCAM-UL PERSONAL

POLIȚISTUL CARE L-A ÎNFRUNTAT PE LUCICĂ RĂDULESCU A FOST APĂRAT DE BODYCAM-UL PERSONAL

2 min read
0
0
298

Nu de puține ori polițiștii, în special cei rutieri, ajung în situații nedorite cu șoferii. Aceștia din urmă amenință, înjură, după care vin la sediul poliției și reclamă comportamentul agentului. Pentru că, în majoritatea cazurilor nu există martori, șeful tinde să creadă cetățeanul plătitor de taxe și impozite.

Asta s-a întâmplat și în cazul polițistului din comuna Păulesti, Prahova, cel care l-a înfruntat pe Lucian Rădulescu, consilier al deputatei PSD, Laura Moagher.

Lucian Rădulescu, după comportamentul pe care l-a avut atunci când urma să fie sancționat pentru o parcare neregulamentară, a sunat le serviciul de urgență 112, unde a reclamat abuzul polițistului. Din câte cunoaștem, Rădulescu nu a fost sancționat cu amendă pentru apel nefondat la 112!

Dacă întreaga tevatură ar fi rămas în fața șefilor, la nivel de  cuvântul lui Lucian (consilier) împotriva cuvântului agentului de poliție, s-ar fi terminat „tragic” pentru politist.

Pentru că MAI nu a reușit, încă, să doteze agenții stradali cu bodycam-uri, pentru a-i proteja, polițistul din Păulesti și-a achizitionat singur o astfel de cameră, care se pare că l-a ajutat și l-a scos dintr-o mare încurcatură:

Am achiziţionat personal acest bodycam pentru protecţia mea, în primul rând, şi pentru a se vedea realitatea cu care ne confruntăm. Unii chiar recurg şi la anumite ameninţări, cum ştiu anumite persoane, încercând să influenţeze.”, a declarat agentul principal de poliție pentru Știrile Pro TV.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

700 de posturi scoase la concurs, din sursă externă, în vederea încadrării ca poliţist de penitenciare

Vă informăm că 41 de unităţi subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor scot l…