Acasa Eveniment Poştaşul din Prahova care reclamase că a fost tâlhărit, de fapt și-a înscenat fapta

Poştaşul din Prahova care reclamase că a fost tâlhărit, de fapt și-a înscenat fapta

2 min read
0
0
157

Poliţiştii au constatat că poştaşul care reclamase că a fost tâlhărit a înscenat fapta, banii de pensii fiind recuperaţi, informează, vineri, IPJ Prahova.
Poştaşul a reclamat iniţial că două persoane necunoscute i-au luat geanta în care erau circa 40.000 de lei, bani de pensii pe care trebuia să îi distribuie.
„Joi, 13 februarie, în jurul orei 15,00, am fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la faptul că pe raza localităţii Aricestii-Rahtivani, sat Nedelea, două persoane necunoscute ar fi deposedat prin violenţă un factor poştal de o geantă ce conţinea bani şi documente poştale. Din cercetările efectuate de poliţişti până la acest moment a reieşit faptul că, deşi factorul poştal a susţinut că a fost victima unei infracţiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta şi-ar fi înscenat furtul şi actele de violenţă, cu scopul de a acoperi o datorie”, precizează IPJ Prahova.
În urma investigaţiilor a fost recuperată geanta cu documente şi suma de aproximativ 40.000 de lei.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt şi a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut evenimentul.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Alexandru Rafila comentează cele mai răspândite mituri despre coronavirus

Profesorul Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie, a comentat v…