Acasa Eveniment Prahovean prins la graniță cu un autoturism căutat pentru confiscare

Prahovean prins la graniță cu un autoturism căutat pentru confiscare

4 min read
0
0
40

Sâmbătă, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac-Csanadpalota s-a prezentat, pe sensul de intrare în țară, cetățeanul român Ion S., în vârstă de 37 de ani, din județul Prahova, conducând un autoturism marca

la Punctul de Trecere a Frontierei

Nădlac-Csanadpalota, s-a prezentat, tot pe sensul de intrare în țară, cetățeanul roman Ion S., în vârstă de 37 de ani, din județul Prahova, conducând un autoturism marca Opel Vectra înmatriculat în Germania.

La control de frontieră șoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare emis de autoritățile germane.

În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile de Germania în data de 01.10.2016.

Față de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conațional, contra sumei de 2.800 euro fără a încheia un contract de vânzare cumpărare și nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul este căutat de autorități.

În ambele cazuri, autoturismele au fost indisponibilizate la sediile Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor, în cauză polițiștii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, respectiv tăinuire la furt.

înmatriculat în Germania.

La controlul de frontieră șoferul a prezentat pentru autoturismul în cauză un certificat de înmatriculare emis de autoritățile germane. Însă, în urma verificărilor în baza de date s-a constatat că autoturismul figurează ca fiind căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autoritățile de Germania în data de 01.10.2016.

Față de cele constatate, bărbatul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un conațional, contra sumei de 2.800 euro, fără a încheia un contract de vânzare – cumpărare și nu avea cunoștință despre faptul că autovehiculul este căutat de autorități.

Autoturismul a fost indisponibilizat la sediile Poliției de Frontieră până la finalizarea cercetărilor, în cauză polițiștii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire, respectiv tăinuire la furt.

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Atenție! De astăzi se reține permisul la alcool începând cu 0.01mg/l

Începând de astăzi, recomandarea Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”  d…