Acasa Sport Premiul „Heritage” – un nou eveniment internațional la hipodrom

Premiul „Heritage” – un nou eveniment internațional la hipodrom

4 min read
0
0
222

Duminică, 23 septembrie, de la ora 10:00, la Hipodromul de la Ploiești, are loc cel de-al doilea eveniment cu statut internațional al anului 2018, cursa de galop pentru caii Pur Sange Arab „Heritage” sponsorizată de Alteța Sa Sheikh Sultan Bin Zayed Al Nayan, emir la Abu Dhabi.
Așadar, puteți urmări o cursă dedicată special cailor arabi care păstrează liniile vechi de sânge care au stat la baza fondării rasei Pur Sânge Arab în urmă cu câteva mii de ani, o rasă de o inestimabilă valoare și în prezent.
În urma succesului evenimentului Wathba Stallions Cup de la 1 iulie, această cursă este posibilă prin implicarea Asociației Române a Calului Arab de Curse și Heritage Arabian Racing Club.
Programul bogat de curse va cuprinde „Premiul de încercare” inainte de marele Derby de trap al Romaniei, o cursă de Pur Sânge Englez și, pentru micii spectatori, va avea loc o cursă senzațională de ponei.
Iar asta nu este tot! Spectacolul hipic va continua: ziua de curse se va încheia cu o nouă premieră pentru istoria Hipdromului Ploiești: veți putea participa la prima licitație de cai live și on-line, sub denumirea de Romanian Horse Sales, reunind un număr de peste 40 de cai din mai multe țări. Pagina de eveniment: Mixed Sale – All Breeds, All Ages
Așadar, nu vă faceți planuri pentru 23 septembrie! Vă așteaptă din nou o duminică relaxantă de unde nu vor lipsi adrenalina, eleganța și bucuria de a fi în aer liber, în compania cailor.
Haideți să demonstrăm că Anul Centenarului va fi cu adevărat un an de temelie pentru renașterea sportului hipic în România!
Prețul biletului de intrare este de 5 lei/persoană, copiii cu vârsta de până la 7 ani având acces gratuit. Taxa de parcare este în valoare de 2 lei/ oră.
Un eveniment organizat de Federatia Hipica Romana în parteneriat cu Asociația Română a Calului Arab de CurseCSM PloieştiComplex Hipodrom Ploiesti. Parteneri: Heritage Arabian Racing Club – HARCAl Jawad Stud Farm.
Licitația de cai este un eveniment organizat de Romanian Horse Sales, aflată la prima sa ediție. Amănunte pe https://rhsales.com.ro/

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Sport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Polițistă din Prahova, trimisă în judecată după ce a accesat ilegal baza de date

O poliţistă din judeţul Prahova a fost trimisă în judecată de către procurorii DIICOT din …