Acasa Politică Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova. Vezi repartiția mandatelor la CJ

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean Prahova. Vezi repartiția mandatelor la CJ

4 min read
0
0
182

Preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, care a câştigat preşedinţia Consiliului Judeţean (CJ) fiind susţinut în alegeri de Alianţa PNL-USR-PLUS, a transmis că, după 20 de ani, judeţul a fost „eliberat” de PSD.

„Le mulţumesc prahovenilor pentru încrederea pe care ne-au acordat-o mie şi Alianţei PNL – USR PLUS. Această victorie muncită înseamnă o schimbare profundă în bine a judeţului nostru. După 20 de ani, împreună am reuşit să eliberăm Prahova de PSD. Votul cetăţenilor judeţului ne obligă să punem în practică programul de guvernare ‘Prahova pe Primul Loc’. Ei şi-au făcut datoria, au spus ‘Adio, PSD’, aşa cum i-am rugat. Acum, a venit rândul nostru, al politicienilor aleşi în funcţii publice, să ne respectăm promisiunile. Vă asigur că vom face tot ce e nevoie pentru ca Prahova să devină cel mai dezvoltat şi mai puternic judeţ al României”, a scris Dumitrescu, luni, pe pagina sa de Facebook.
Totodată, acesta l-a felicitat pe candidatul PNL, Andrei Volosevici, pentru câştigarea Primăriei Ploieşti, dar şi pe ceilalţi 56 de primari liberali care au câştigat alegerile.
„Am reuşit, împreună, să facem din Prahova un judeţ liberal. În următorii patru ani, în echipă, vom rezolva problemele de infrastructură din fiecare localitate, vom îmbunătăţi calitatea serviciilor publice şi îi vom ajuta pe prahoveni să trăiască mai bine şi să câştige mai mult. Mă bucură şi victoria PNL de la nivel naţional. Sunt convins că ea va fi confirmată şi la alegerile parlamentare. România are nevoie de administraţie liberală atât la nivel central, cât şi la nivel local”, a transmis Iulian Dumitrescu.
Potrivit datelor parţiale afişate de Autoritatea Electorală Permanentă, Dumitrescu a obţinut 137.310 de voturi, candidatul Alianţei pentru Prahova, social-democratul Bogdan Toader, a obţinut 103.526 de voturi, iar candidatul PMP; deputatul Cătălina Bozianu – 22.737 de voturi.

Potrivit rezultatelor parțiale, repartiția pe mandate la Consiliul Județean Prahova este următoarea:

Alianța PNL-USR-PLUS – 17 consilieri județeni
Alianța PSD-Pro România-PPU(SL) – 11 consilieri
Partidul Prahova în Acţiune – 3 consilieri
ALDE – 3 consilieri
Partidul Mișcarea Populară – 3 consilieri

Load More Related Articles
Load More By Redactia
Load More In Politică

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Check Also

Noi focare de COVID-19 în Prahova

Două noi focare de COVID-19 au fost depistate de autorităţile sanitare prahovene la Spital…